SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Voldsom oppoverbakke for Bolton

Bolton-manager Keith Hill har en tøff oppgave foran seg utover sesongen med å få Bolton mot ny kontrakt i League One. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)

Bolton-manager Keith Hill har en tøff oppgave foran seg utover sesongen med å få Bolton mot ny kontrakt i League One. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Bolton startet League One-sesongen med 12 minuspoeng, men har vist voldsom forbedring de siste ukene.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddstips League One: Voldsom oppoverbakke for Bolton

Oddstips NHL: Toronto bryter tapsrekken mot Stanley Cup-mesterne

Oddstips:

Eurojackpot: Nordmann med milliongevinst i Eurojackpot

Lotto: To nye Lotto-millionærer og tidenes største premieutdeling i Joker

Vikinglotto: Norsk kvinne vant 117 millioner kroner i Vikinglotto

Mandagens langoddsprogram bærer preg av at vi er på vei inn i en landslagspause og det er ingen fotballkamper i noen av toppdivisjonene rundt omkring i Europa. Det er dog kamper i engelsk League One, franske Ligue 2, tysk 2. bundesliga. Ellers er det ishockey som dominerer. Det spilles en kamp i Get-ligaen her hjemme, det er kamper i KHL og natt til tirsdag spilles to kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!Bolton - Blackpool H 3,80 (spillestopp kl 20.55)

Klikk her for å levere dette tipset!

Sesongen 2011/12 rykket Bolton ned fra Premier League og etter sesongen 2015/16 ble det nedrykk fra Championship. Tok seg imidlertid tilbake til Championship på første forsøk etter å ha blitt nummer to i League One sesongen 2016/17. Berget såviidt plassen i Championship sesongen 2017/18 etter at de økonomiske problemene tiltok i styrke. Således ble det et nærmest uunngåelig nedrykk fra Championship i vår. Ble reddet nesten på overtid i sommer og måtte starte denne sesongen med tolv minuspoeng i League One. Tok kun ett poeng på sesongens seks første seriekamper og røk på tre strake 0-5 tap og 1-6 tap borte mot Rotherham, før det snudde. Manager Keith Hill har fått sving på laget etterhvert og de tre siste kampene har gitt to poengdelinger og et knepent 0-1 tap borte mot Portsmouth sist. Hill kan glede seg over at nysignerte Joseph Dodoo er spilleklar.

Blackpool har vært gjennom alle fire divisjonene i England i løpet av det siste tiåret. Rykket ned fra Premier League sesongen 2010/11, og sesongen 2016/17 var laget helt nede i League Two der laget rykket opp igjen til League One på første forsøk. Er nå inne i sin tredje strake sesong i League One og har åpnet bra med 19 poeng på de 11 første seriekampene og ligger på 5. plass. Brukbare 2-3-1 på bortebane hittil. Trioen Nathan Delfouneso, Sullay Kaikai og Joe Nuttall er alle usikre til kveldens kamp, mens midtbanespilleren Jordan Thompson er i vei på internasjonalt oppdrag med Nord-Irland og uaktuell til kveldens kamp.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Bolton ledet 1-0 til inn i overtiden hjemme mot Sunderland i forrige hjemmekamp. Det er et hav opp til sikker plass grunnet minuspoengene, men Bolton må uansett være mandagens klart mest interessante spill. 3,80 på hjemmeseier er flott odds og spilles.

Klikk her for å levere dette tipset!

Kommentarer til denne saken