Voldshendelse på Sjusjøen: Mann i 50–åra er pågrepet

Politiet opplyser at en mann i 50–åra nå er formelt pågrepet etter voldshendelsen på ei hytte på Sjusjøen fredag ettermiddag.

DEL

Mannen er siktet for grov kroppsskade.

– Han er fortsatt på sykehuset og foreløpig ikke avhørt. Ei kvinne i 50-årene og ei kvinne i slutten av tenårene ble også sendt til sykehus. Ingen av de involverte er livstruende skadd, opplyser politiet i en pressemelding lørdag ettermiddag.

Den siktede har fått oppnevnt forsvarer som er Ole Herman Frang. Odd Henning Svalheim er bistandsadvokat for kvinnen i slutten av tenårene.

– Politiet har igangsatt bred etterforskning og gjør tekniske undersøkelser på stedet. Det er gjennomført avhør av kvinnen i tenårene. Politiet er tidlig i etterforskningsfasen og kan ikke gå inn på hva som nå kommer frem igjennom avhør. Avhørene vil fortsette i gjennom helgen. Det arbeides nå med å få oversikt over hva som har skjedd, opplyser politiet.

Det er nær relasjon mellom de tre personene, men politiet vil ikke gi nærmere opplysninger om hvilken relasjon. Politiet opplyser videre at de ikke har grunn til å tro at det er andre involverte i hendelsen enn de tre ovennevnte personene.

Det var fredag klokka 16.38 at politiet mottok melding om hendelsen og rykket ut til hytta på Storåsen på Sjusjøen.

Artikkeltags