Hotellresepsjonist slått bevisstløs på Lillehammer

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

En hotellresepsjonist på Lillehammer ble natt til tirsdag slått bevisstløs da han ikke ga den antatte gjerningsmannen et rom. Skadeomfanget er ukjent.

DEL

Til NTB opplyser operasjonsleder Bård Einar Hoft i Innlandet politidistrikt at resepsjonisten ble slått til med en flaske.

– Det er så vidt vi vet ingen relasjoner mellom resepsjonisten og den mistenkte, og vi anser dette som grovt, sier Hoft.

Bevisstløs

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 3.37 natt til tirsdag. Da de ankom hotellet, var resepsjonisten fortsatt ikke ved bevissthet, men han våknet etter hvert og politiet fikk tatt en rask prat med han før han ble fraktet til legevakt. Politiet kjenner ikke til tilstanden til den fornærmede.

– Vi har ikke fått tatt et formelt avhør av ham, men ut ifra de opplysningene han ga, gjør vi nå et søk etter gjerningsmannen i Lillehammer sentrum samtidig som vi parallelt etterforsker saken, sier Hoft.

Ikke alvorlig skadet

Ifølge politiet er ikke den fornærmede alvorlig skadet.

Politiet har avsluttet det aktive søket etter gjerningspersonen tirsdag morgen. Mistenkte er fortsatt på frifot og poliitiet fortsetter å etterforske hendelsen.

(©NTB)

Artikkeltags