Annonsørinnhold fra Hagen Bil AS

Hva er dette?

Unik norgesferie i år - velg bobil og nyt friheten

Mange velger norgesferie i år. - Velg bobil eller campingvogn og nyt friheten det er på sånne utflukter, råder Erland Nygård hos Hagen Bil.

Annonsørinnhold fra

Bobil og campingvogn gir deg en helt unik frihetsfølelse når du skal ta fatt på norgesferien i år. Du trenger ikke planlegge reiseruten i detalj og heller ikke bekymre deg for fulle hoteller eller komfort.

Her er noen tips til ditt bobil-eventyr.

- Forsikre deg om at du har riktig førerkort til bobilen eller vogntrekking. Ikke ta med deg alt du eier, noe er å få kjøpt. Og ta det med ro i trafikken. Ikke hast videre, og ta hensyn til størrelsen du kjører. Ellers skal man kose seg og nyte friheten det er på slike utflukter, forteller Erland Nygård salgssjef hos Hagen Bil i Hunndalen.

SALGSSJEF: Erland Nygård hos Hagen Bil.

Derfor bør du velge bobil-ferie

Nygård har mange gode minner fra caravan-ferier opp igjennom.

- Jeg har kjørt mye vogn både før og etter familien ble flere. Uansett vogn eller bobil finner ofte store og små seg til rette med nye omgivelser og nye bekjente. Da har alle det bra. Men teltoppsett med mye stenger kan gå på bekostning av familiehyggen. Det var et år vi var på campingferie og hadde kommet fram tidlig på dagen, men måtte hjelpe et ungt par med unger som ankom sent. Det var utrolig mye stenger og teltet deres kom til slutt opp, men da var det fortsatt igjen fire-fem stenger, minnes Nygård og humrer.

-  Vi endte med å få "sparket" de under vogna så de fikk roet barna, og ta en god natt. Morgenen etter var alt fryd og gammen og ferien gikk sin gang med bading og kos. Det er sånn det er på campingferie, forteller han.

- Hva er det største argumentet for å feriere med bobil eller campingvogn?

- Det aller beste med å feriere på denne måten er at du er din egen sjef og kan stoppe når du vil, hvor du syns det er fint og det passer. Samtidig slipper man å tenke på bestilling av overnatting. Du kan ta fram det du ønsker når du vil og danderer like bra mat sjøl, som på kafé eller restaurant. Nyt livet, er stikkordet.

Se utvalget på campingvogner HER og bobiler HER.

 

 

 

Har noe for en hver smak

Om Hagen Bil

- Hagen Bil AS er forhandler av campingvogner og bobiler.

- Ble etablert i 1983 som frittstående importør av nyere brukte biler. Er i dag 13 ansatte.

- Merkevareforhandler av Hobby, Fendt, Dethleffs, Rapido, Sunlight innen campingvogner og bobiler. I tillegg har de Kia biler. 

- Har godkjent EU-verksted opp til 7500 kg, og reparerer alle typer bil og bobiler, samt campingvogner.

Les mer om Hagen Bil HER!

Hos Hagen Bil i Hunndalen får du alt du måtte trenge for en caravan-ferie. Nygård og gjengen hjelper deg til å finne den riktige vognen for ditt behov.

- Vi har et komplett utvalg i familievogner og bobiler. Det endrer seg jo litt som åra går. Når man har unger vil man gjerne ha faste køyer, mens når unga har flyttet ut og er gamle nok vil folk gjerne ha sin egen innredning med midtstilte senger, kanskje også store bad. Alle varianter kan du få, forteller caravan-entusiasten som mener de har noe for alle.

- Vi er et komplett anlegg som har flere forskjellige merker. Her bør alle finne noe for seg. Vi er også opptatt av å ivareta kundene etter at de har handla hos oss.

Del artikkelen på Facebook