Annonsørinnhold fra Bohus

Hva er dette?

STRÅLENDE FORNØYD: Kent Johnsen kjøpte sengen Jensen prestige på Bohus Gjøvik nylig.
STRÅLENDE FORNØYD: Kent Johnsen kjøpte sengen Jensen prestige på Bohus Gjøvik nylig.

Derfor er sengevalget viktigere enn du kanskje tror

Hvilken seng du velger kan ha stor betydning for kroppen din. Kent Johnsen fra Gjøvik har slitt mye med ryggen, og angrer ikke på at han la i litt mer penger da han skulle ha ny seng.

Annonsørinnhold fra

Vi tilbringer omtrent en tredjedel av livet i senga. Derfor kan feil seng også få store konsekvenser for kroppen vår.

-  Det finnes både myke og harde madrasser, og det er sovestillingen din som er avgjørende for hvilke seng akkurat du bør velge, forteller Ole Myhre som er fysioterapeut hos Jensen.

Mage,  rygg, siden eller stjerne er de vanligste sovestillingene. Og én av disse stillingene kan gi mer smerter enn de andre.

- Det å ligge på magen kan generere smerter i nakke, skuldre og korsrygg. Å ligge på ryggen er det gunstigste du kan gjøre, fordi du får en maksimal avslapping i hele kroppen, sier fysioterapeuten som også kan avsløre at 80 prosent av oss faktisk sover på siden.

Se mer om sengevalg i videoen:

- En av de viktigste tingene man har

Tre gode madrasstips

Dette bør du tenke på når det gjelder sengemadrassen(e) din:

1. Snu hovedmadrassen i senga tre til fire ganger i året, og overmadrassen hver gang du skifter på senga. På denne måten vedlikeholder du madrassene best mulig.

2. Vurder å kjøpe madrassbeskytter til overmadrassen. Denne ka enkelt tas av og vaskes på 60 grader.

3. Skift overmadrass hvert femte år.

Kent Johnsen fra Gjøvik er fast kunde hos Bohus og har for ikke lenge siden kjøpt seg ny seng. Valget falt på Jensen prestige, og Johnsen kunne ikke vært mer fornøyd.

- Jeg sliter litt med en vond rygg, men sover veldig godt om natta nå. Det er også genialt at man kan regulere hardheten på hver side av senga, forteller Johnsen som ikke angrer et sekund.

- Seng er jo en av de viktigste tingene man har. Dette var en god investering. Jeg merker at det er kvalitet.

Bohus Gjøvik er veldig opptatt av at de har et stort utvalg og god faglig kompetanse på området, som gjør at de kan veilede sine kunder på best mulig måte.

GOD ATMOSFÆRE: Det er koselig å komme inn hos Bodil Ulvesveen og de andre ansatte på Bohus Gjøvik.

- Fikk enormt god service

Det har blitt mange turer innom Bohus Gjøvik for Johnsen den siste tiden.

- Vi har bygget nytt hus og stort sett valgt å kjøpe nye ting til huset. Jeg har alltid syns det har vært viktig å handle lokalt, og jeg opplevde Bohus som veldig fleksible og løsningsorienterte. Vi har fått enormt god service både når det gjelder transport av varer og gode tilbud når vi har handla mye, forteller den fornøyde kunden.

Daglig leder på Bohus Gjøvik, Bodil Ulvesveen er veldig glad for Johnsen sin opplevelse hos dem.

- Det er veldig godt å høre. Vi er opptatt av god service og god atmosfære. At kundene skal føle seg sett, få god hjelp til det de trenger og vise at vi har fagkompetanse, forteller Ulvesveen som også påpeker at de gjør mer og mer av å sy sammen hele løsninger for kunder som skal innrede en hytte eller leilighet og trenger nye møbler og interiør.

Del artikkelen på Facebook