GRUPPE A:


FK Toten – Ringsaker 4-3 (3-1)

Målskårere FK Toten: Steffen Hjelmtvedt, Jonas Imerslund Harefallet 2 og Petter Senstad.

Målskårere Ringsaker: Borys Gwarda, Preben Ingebritsen og Christer Krokengen.

FK Toten sikret seg avansement til a-sluttspillet i Toten Forsikring Vinterserie etter at Petter Senstad avgjorde kampen i siste spilleminutt. Totningene styrte kampen fra start og eide ballen i store deler av første omgang. Ringsaker blir spilt lave, men får likevel kampens første skåring etter en kontring. Toten svarer kjapt og utligner før de helt på tampen av omgangen setter to nye skåringer og går til pause med 3-1 ledelse. I den andre omgangen er det Ringsaker som er mest effektive og skårer to fine mål på tross av at det er FK Toten som styrer banespillet. Seier skulle det likevel bli til slutt når Petter Senstad banker inn den avgjørende skåringen på halv volley rett før slutt.


FK Gjøvik-Lyn - Vind 2-2 (2-1)

Målskårere Vind: Magnus Sørum og Homam M. Khamis

Målskårere FK Gjøvik-Lyn: ukjent

Et skikkelig byderby skulle utspille seg i lørdagens andre kamp i gruppe A. Vind kom fra stortap mot FK Toten i første kamp og ønsket å vise en helt annen side av seg selv i lokaloppgjøret mot storebror. Det startet likevel oppskriftsmessig med Lyn-skåring etter 10 minutter. Etter 25 minutter utligner Vind på en kontring og lagene er like langt. Etter dette tar Gjøvik-Lyn mer og mer over og Vind blir baktunge. Før pause får Lyn-gutta betaling for strevet og setter inn 2-1 som også blir pauseresultatet. Vind løfter seg høyere i banen i andre omgang og klarer etter hvert å omsette presset i en ny skåring fra Homam M. Khamis. Likevel er det Gjøvik-Lyn som styrer det meste utpå der og en opplagt Sander Johansen i buret redder Vind fra et nytt tap. Tett og tøft byderby som ender med poengdeling. Dermed har begge lag en mulighet til avansement dersom resultatene går deres vei i siste runde.


GRUPPE B

Reinsvoll - Vardal 2-4 (2-0)

Mål Reinsvoll: Alexander Hjelmtvedt 2
Mål Vardal: Adis Jakupovic 2, Martin Bolin Møller og Jiyar Hassanzadeh

Fjorårets divisjonskollegaer møttes søndag formiddag til kamp under strålende forhold på Vardal. Reinsvoll går ut i hundre og tar tidlig ledelsen etter en fin skåring av Alexander Hjelmtvedt. Den første omgangen produserer reinsvollgutta sjanser på løpende bånd og får også uttelling igjen ved Hjelmtvedt halvveis ut i omgangen. Vardal noterer ingen avslutninger i første omgang, men gjør endringer i pausa som setter fart i laget. Reinsvoll får to skader og må på sin side rokkere innad i laget, noe som Vardal utnytter maksimalt. De får umiddelbart uttelling på sine to første avslutninger for dagen og stopper ikke med det. På tredje forsøk setter de en corner rett i mål og leder plutselig kampen et kvarter ut i omgangen. Reinsvoll forsøker å svare, men produserer lite. Mot slutten får Vardal en ny kontring der Jiyar Hassanzadeh setter ballen i lengste hjørne etter forarbeid av tomålsskårer Jakupovic. En kamp med to helt ulike omganger der Vardal viste seg å være mest effektive.

Redalen - Dokka 4-1 (3-0)

Mål Redalen: Thomas Bjerke, Kristian Grøterud, Fredrik Sandvik Haganæs og Saymon Kibrom Zeru.
Mål Dokka: Mads Vikersveen

I helgas siste kamp møttes Redalen og Dokka. Redalen tar tidlig kontroll over kampen og det er fortjent når de skårer to raske halvveis ut i første omgang, blant annet etter et skudd fra 40 m fra Fredrik Sandvik Haganæs. 3-0 kommer også før pause når Thomas Bjerke setter ballen i mål etter corner. Før pause brenner også Saymon Kibrom Zeru et straffespark for Redalen. Dokka henger ikke med og divisjonsforskjellen er tydelig på kunstgresset. I den andre omgangen roer Redalen noe ned og Dokka får etter hvert et trøstemål av Mads Vikersveen. Flere skåringer blir det ikke før Kibrom Zeru bestemmer seg for å gjøre opp for straffebommen tidligere i kampen, forserer gjennom hele Dokka-forsvaret og banker inn 4-1 i det 85.minutt.


Neste kamp for de åtte lagene i Vinterserien er 9.-10.mars da det skal avgjøres hvem som går til A- og B-sluttspillet.


Toten Forsikring Vinterserie 2 (Skreia kunstgress)

Forrige uke startet også den andre utgaven av Toten Forsikring Vinterserien, som blir spilt på Skreia kunstgress. Her møtes lokale 5. og 6.divisjonslag til seriespill gjennom vinteren.

Skreia – Varde 4-1 (2-1)

Målskårere Skreia: Amund Kjelsberg, Petter Haugen, Mads Wainwright Hveem
og Per Korsen

Målskårer Varde: Mikael Strandvik

Reinsvoll 2 – Vind 2 10-2 (6-0)

Målskårere Reinsvoll: Eirik Wangen 3, Gandalv Gabrielsen 2, Stian Solli, Nickolay Løvmyr, Martin Brennengen, Marius Borglund og selvmål.

Målskårere Vind: ukjent