I første omgang ligger de orange og blå lavt og venter ut motstander i en omgang Lyn må sies å være best og ha mest ball. Omgangens største mulighet har likevel hjemmelaget etter et godt langgskudd som smeller i tverrligger og spretter ut fra streken. Lagene går til pause med 0-0.

Etter hvilen går Vind IL høyere i banen og det høye presset betaler seg raskt når de får et straffespark som kaptein Metete Berntsen iskaldt setter i mål bak Lyns keeper. Andre omgang er mer jevnspilt enn den første og begge lag presterer god fotball. Vind IL gjør 2-0 ved Anne Hole-Stenerud 10 minutter før full tid etter en flott overgang. Vind har også 2 skudd som treffer metallet hos Lyns keeper i den andre omgangen så hjemmeseieren var det ikke noe å si på.

Trener Zeid Saleh roser jentene men var, på typisk trenermaner, likevel ikke helt fornøyd med alle faser av kampen, han forteller:

"En jevn kamp og fartsfylt kamp. Jentene skaper mye, der 3 av sjansene treffer metallet. Vi får mange referansebilder på det høye og lave presset vårt. Det settes opp flere gode angrep. Fremover ønsker vi mer ro med ballen i laget og være tålmodige mens vi leter etter de beste alternativene."

Kampfakta:

Vind IL J-17 - Lyn, Oslo 2-0

42 min. 1-0 Merete Berntsen (str)

69 min. 2-0 Anna Hole-Stenerud

70 min. Gult kort: Metere Berntsen

Neste hjemmekamp for J-17 er mot Lillestrøm, søndag 29. mai kl. 14.30 på Vardals Kunstgressbane.