Gå til sidens hovedinnhold

Villtotninger på sponsorjakt

Innsendt

Villtotningen Villmarksklubb har lenge vært i behov av et fast og eget tilholdssted, der vi både kan ha klubb/møtelokale og lagringsplass til alt utstyret vårt.

Om oss

Villtotningen Villmarksklubb er en frivillig medlemsbasert organisasjon (non profit) som tilbyr et lavterskeltilbud bestående av fritidsaktiviteter, opplæring og kursing innen jakt, fiske og friluftsliv. Alle aldersgrupper kan være medlemmer, men hovedfokusgruppen er barn og unge fra 10-20 år. Vi gjør det meste innen jakt, fiske og friluftsliv: Fiskekonkurranser, sommerleir, båltenning, turer i friluft med og uten overnatting, dette for å nevne noen, og vi har faste ukentlige aktiviteter. Vi ønsker å lære barn, ungdom og voksne hvordan man kan kose seg og ha det gøy ute i naturen. Som nevnt er hovedfokuset for våre aktiviteter barn og ungdom, og ofte finner de som faller litt utenfor de tradisjonelle fritidsaktivitetene en god og trygg plass hos oss. Hos oss lærer de som deltar på aktiviteter ansvarlig og fornuftig bruk av naturen og dens ressurser, samhold og samarbeid i en gruppe, og mange viser seg å vokse og utvikle seg mye på bakgrunn av de aktivitetene vi formidler. Vi har for tiden medlemmer fra Østre Toten, Vestre Toten og Gjøvik.

Unik mulighet

Det har dukket opp en veldig egnet eiendom nå, og mer enn alt annet ønsker vi å kunne kjøpe denne i klubbens navn. Den ligger på Bøverbru, og er dermed midt i smørøyet for det området vi dekker av medlemmer, men også med nærhet til de stedene vi pleier å arrangere aktiviteter for barn og unge.

Har du, eller noen du kjenner en bedrift som kunne tenke seg å bli vår sponsor?

For at drømmen vår skal bli realitet, så har vi nå stort behov for hjelp. Alle tips om hvem vi kan ta kontakt med angående mulig spons mottas med stor takk!

Vi sender mer informasjon til de personer/bedrifter som ønsker dette. Send ei melding til oss med epostadressen vi skal sende til.

Se vår facebookside for mer informasjon om oss, og kontakt oss gjerne der!

https://www.facebook.com/villtotningen/

Kommentarer til denne saken