VINTERENS VILLESTE EVENTYR!

Villkvinne-event på Gjøvik i Mølla selskapslokaler.

Lørdag 4. februar 2023 klokken 12.00 – 18.00

Villkvinnen i oss kvinner er ikke vill og gal, men villig til å lytte til sin indre stemme, sin lengsel og tar hensyn til dette i sitt daglige liv. Hun lever intuitivt så godt det lar seg gjøre i en verden som underkjenner kvinnens kraft og styrke, da den ikke handler om fysisk styrke, men dyp visdom og psykisk styrke. Dette må vekkes til live, slik jeg ser det.

Vil DU bli med og sette en ny standard for ditt liv – ditt til nå - ulevde liv? La 2023 bli ditt år!

Du vil bli innviet i eventyrenes symbolikk og den dype visdommen eventyrene viser oss, og hvordan dette kan overføres i ditt daglige liv. Eventyrspråket er sjelens språk.

Det blir praktiske oppgaver som tar deg med inn i fantasiens rike, hvor du skaper ditt liv og omskaper kontinuerlig. Tankens kraft er ingen ting i mot fantasiens skapende kraft!

Det blir eventyrfortelling med tolkning og utlodning av et «Hjemme hos deg-homeparty» med mitt konsept.

En kvinnelig gjest, Ingvild Elvestad, kommer og forteller om sitt eventyr i å snu sitt liv opp ned og lande på beina som en katt med 9 liv.

Kvelden avsluttes med at medium Kim Are Stende forteller om det å ha kontakt med åndeverdenen og gir oss helt til slutt en mediumseanse.

På billetten inngår kaffe, te og frukt, og varmrett bestående av grønnsaksuppe uten kjøtt, men kjøtt til de som vil ha (serveres fra egen bolle/gryte). Glutenfritt brød og smør.