Vil du konkurrere mot de lokale artiststjernene? Nå har du muligheten!

HVEM ER DEN SISTE?: Oppland Arbeiderblad skal bestemme hvem den sjuende deltageren i «Stjernetevling» blir. Vil du være med? Send oss ditt bidrag!

HVEM ER DEN SISTE?: Oppland Arbeiderblad skal bestemme hvem den sjuende deltageren i «Stjernetevling» blir. Vil du være med? Send oss ditt bidrag! Foto:

Oppland Arbeiderblad skal avgjøre hvem som blir den sjuende deltageren i «Stjernetevling». Du kan bli den utvalgte stjerna.

DEL

Seks deltagere er klare for «Stjernetevling»: Marie Gram, Sverre Fredrik Bø Nordheim, Ingvild Nagell-Dahl, Ida Marie Ringerud, Mads Sølnes Gjetmundsen og Hege Øversveen. I tillegg skal det kåres en sjuende deltager, som blir bestemt av Oppland Arbeiderblad etter video-audition.

– De som ønsker å bli OA-stjerna, må sende inn sin audition til Oppland Arbeiderblad som en videofil. Deretter setter en utvalgt jury seg ned med bidragene for å avgjøre hvem som skal få delta i «Stjernetevling» sammen med de lokale stjernene gjennom fire elleville sangkvelder i høst, sier daglig leder og ansvarlig redaktør Erik Sønstelie i OA.

Videoen du sender inn til OA må inneholde en framføring, som juryen vurderer.

Her sender du inn video:

Send OA ditt videotips

Videoen du sender til OA, vil kunne bli brukt redaksjonelt. Den vil også kunne bli delt med samarbeidspartnerne i «Stjernetevling».

Ved å laste opp videoen godtar du disse vilkårene:

  • Du godtar at Oppland Arbeiderblad kan bruke videoen i redaksjonell sammenheng i sine kanaler både nå og senere
  • Oppland Arbeiderblad kan dele videoen med andre redaksjoner i Amedia-konsernet som kan publisere den i sine kanaler
  • Oppland Arbeiderblad kan dele videoen med samarbeidspartnere i «Stjernetevling»
  • Du beholder selv retten til å bruke videoen i andre sammenhenger, med mindre annet er uttrykkelig avtalt
  • Oppland Arbeiderblad eller andre som publiserer den innenfor Amedias redaksjonelle nettverk har ikke rett til å selge videoen til andre uten at du har sagt ja til det på forhånd

Artikkeltags