Da er det igjen tid for årets største dugnad for Frelsesarmeen. Julegryta er den viktigste inntektskilden for at vi gjennom året skal kunne hjelpe alle som ber om hjelp.

På Gjøvik er det en økning fra uke til uke med folk som søker hjelp. Nå er det tre ganger så mange som ber om hjelp som på samme tid i fjor. Kanskje er det naboen din, en venn eller et familiemedlem som er og får matpose hos Frelsesarmeen nå. Hva er vel en jul uten julemat, gaver til barna, lys og varme? Nå må vi løfte i flokk, vi som kan. Fattigdommen rammer flere enn før, og mange trenger hjelp denne julen.

Vil du hjelpe oss å hjelpe? Ditt bidrag nytter! På Gjøvik har vi i år utvidet til å ha tre julegryter og trenger derfor flere grytevakter enn noen gang! Vi setter ut Julegryta lørdag 26. november både på CC, Falkehjørnet og Kallerud, og står frem til Julaften.

Kan du ta ei vakt? Ta gjerne kontakt med oss!

Takk for det lyset du tenner i en mørk tid for mange. Pengene som samles inn i julegryta går til Frelsesarmeens sosiale arbeid på Gjøvik gjennom hele året. Sammen kan vi hjelpe flere!

Ønsker du å gi en gave i Julegryta på Gjøvik kan du gi på VIPPS 78241 eller konto: 3000 22 39201.