Vetle får med seg «Pølsa», «Nilsi» og en sylfersk landslagsløper til TotenRullen

Kanskje blir det show i Karidalen når Øystein «Pølsa» Pettersen stiller til start i TotenRullen, selv om det ikke blir publikum til stede på rennet.

Kanskje blir det show i Karidalen når Øystein «Pølsa» Pettersen stiller til start i TotenRullen, selv om det ikke blir publikum til stede på rennet. Foto:

Ifølge primus motor Vetle Thyli er både Øystein «Pølsa» Pettersen og Martin Løwstrøm Nyenget klare for rulleskirenn i Karidalen 21. juni. Sistnevnte er ny på allroundlaget for menn kommende sesong.

DEL

– Begge har bekreftet at de kommer. Et par andre landslagsløpere har også sagt at de har lyst til å gå, uten at de så langt har bekreftet dette, sier Vetle Thyli halvannen uke før rennet som blir sendt direkte på OA-TV.

Vetle Thyli får også med seg lagkameratene Stian Berg og Magnus Vesterheim på langløpslaget Team Kaffebryggeriet. Stian Berg vant sprinttrøya i Ski Classics inneværende sesong. Vetle Thyli ble nummer seks sammenlagt, mens Vesterheim og Berg ble henholdsvis nummer fem og seks i ungdomsklassa.

I tillegg har skiløper og komiker Nils-Ingar «Nilsi» Aadne bekreftet at han kommer til Karidalen.

Avventer

Per i dag er litt over 20 løpere påmeldt til TotenRullen. Det er ifølge Thyli foran skjema fra i fjor.

– Men jeg håper selvfølgelig på flere påmeldinger og tror mange avventer litt før de melder seg på i disse koronatider, sier han.

Rennet har et tak på 150 deltakere, og ifølge Thyli er det prinsippet om «førstemann til mølla» som gjelder med tanke på påmelding.

– Får vi 150, vil det i så fall være en enorm suksess, hevder Thyli foran rennet som vil gå uten tilskuere.

Håper på de lokale

Brødrene Petter og Mårten Soleng Skinstad er også påmeldt til rennet. Det samme er flere lokale løpere, men enn så lenge ingen av de som er på landslag eller regionlag.

– Den eneste jeg har pratet med, er Ansgar Evensen. Han skal på samling dagen etter rennet, men har sagt at det ikke er umulig at han stiller til start.

Det samme håper Vetle Thyli er tilfelle med løpere som Marthe Mæhlum Johansen, Mathilde Myhrvold og Tuva Bakkemo.

– Hvis de har mulighet, håper jeg de stiller til start, sier han.

For øvrig er Eirik Mysen fra Oseberg en merittert løper som stiller til start, mens kun to kvinner er påmeldt så langt.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags