Gå til sidens hovedinnhold

Vent med nedleggelse

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Den 10. april stenges dørene på Coop Marked på Bøverbru. Det har de bestemmende krefter i Coop-regionen vår bestemt. Da jeg flyttet til Toten for cirka 56 år siden, var det tre matbutikker på Bøverbru i tillegg til flere andre butikker. Men nå som det er tilflytting til Bøverbru og nye hus bygges på boligfelt, da vil man fjerne den eneste matbutikken som er der.

Hvorfor? Ja, det kan man lure på, men det sies at det er for dyrt å handle der og utvalget av varer er for lite. Ja, men dette kan jo regionen rette opp. Det er eierne sentralt som bestemmer priser og vareutvalget. I

I disse dager kan man lese i avisen at på Raufoss blir nå Coop Extra og på Kolbu blir det Prix-butikk. Dette er Coop-butikker som nå får lavere priser og blir konkurransedyktige i forhold til de andre butikkene. Det ble sagt at det var planer om å bygge ny butikk på Bøverbru på en tomt man foreløpig ikke hadde. Få fart på planene og vent med å legge ned butikken vi har til et nytt bygg står klart!

Gimle sykehjem skal rehabiliteres/bygges nytt. Vi har Bøverbru kjøtt og Corinor med flere industrier på Bøverbru. Posten skal flyttes til en bensinstasjon på Reinsvoll, slik er det. Det bor mange på Bøverbru som vil savne butikken sin. Ikke alle kjører bil og det skal vi vel helst ikke gjøre heller, klima vet du. Det går buss fra Bøverbru, bra det. Og man kan ta rullatoren fatt og rusle mot Reinsvoll eller Kolbu hvis man ønsker det.

Kommentarer til denne saken