Utstillingen VELKOMMEN INN åpner dørene onsdag 1 desember. Billedkunstner Hilde Grønstad Sunde har invitert med seg Helga Feste til et fabulerende prosjekt der publikum inviteres til å delta i kreative prosesser med fokus på fantasi og oppdagelser. Sunde dekker veggene med store papirer og en assosisjonsrik bunn der hun inviterer publikum inn i en verden av fabulerende muligheter.

I dette prosjektet ønsker Sunde å gi seg selv og besøkende mulighet til å fabulerer, oppdage og fremkalle egne former og fantasifigurer. Med blyant, akvarell og gouage som redskap skal figurer og former oppstå og tegnes frem under hele utstillingsperioden. Sunde har invitert med seg designer Helga Feste Hunter som også inviterer publikum til å være med på å forme sitt kunstprosjekt. I Feste sitt prosjekt blir tidligere trykk synlig når de besøkende setter sine merker på veggene med pensler dyppet i blekk.

Utstillingen er en pågående dialog mellom kunstnere og besøkende slik at rommene vil endre og utvikle seg gjennom hele utstillings perioden. Ønsker man bare å komme inn og titte i prosessen, er man velkommen inn til det også. Dette prosjektet skal kun være til glede og en åpning for hva vi har i oss og ikke prestasjon. H.C Andersen sa så fint en gang: Tenk hva der kommer ut av denne pennesplitt.Ta gjerne kontakt med for info og avtale for besøk utenom fastsatt tid.Velkommen inn!

ÅPENT: Hverdager kl 10-15 Helger kl 11 - 15.00 og på kveld når skiltet er ute og faklene tent + ellers etter avtale med Hilde tlf 99404772