Gå til sidens hovedinnhold

Vedum, hva mener du om rv4?

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Med brede politiske vedtak og tydelige budskap som ikke er til å misforstå, har vi Innlandspolitikere jobbet for riksvei 4 i lang tid. Akkurat som vi i årevis gjorde for E6 gjennom Hedmark.

Riksvei 4 er ikke viktig bare for næringslivet i Vestoppland. Det er et svært viktig vei for å binde Innlandet sammen. Mjøsbyen og det utviklingspotensialet som ligger i bedre sammenknytning av de folkerike områdene rundt Mjøsa realiseres bare med gode samferdselsløsninger. Riksvei 4 er en viktig del av den løsningen.

Uansett hvordan sykehussaken utvikler seg og hvor du som pasient skal behandles, så er riksvei 4 en svært vesentlig vei. Det bor folk i Vestoppland også.

Arbeiderpartiet, Høyre og Frp i Innlandet er alle tydelige på at riksvei 4 skal prioriteres. Senterpartiet stemte også for det i fylkestinget. Kan Senterpartiet samle seg i denne saken som er så viktig for Innlandet? Hva mener du Trygve Slagsvold Vedum, kan du jobbe for utvikling i Vestoppland nå? Vil du ha riksvei 4 inn i NTP?

Kommentarer til denne saken