Gå til sidens hovedinnhold

Vazelina går for gull på Idrettsgallaen

Artikkelen er over 1 år gammel

Selv om Vazelina Bilopphøggers har påtatt seg mange spillejobber, rekker de mellom slagene likevel kaste glans over Idrettsgallaen i Hamar OL-amfi.

Det som skulle bli en enkeltstående avskjedskonsert i Oslo Spektrum, har utviklet seg til å bli en avslutningsturne nær sagt bare a-ha kan matche. Nå er det bekreftet at Vazelina Bilopphøggers skal til Steinkjer og Steinkjerhallen 7. mars. Samtidig tikket det inn melding om at høggera skal bidra på Idrettsgallaen i Vikingskipet 4. januar også, så her er det mye å glede seg over for Vazelina-fansen.

Les også

Vazelina plusser ytterligere på turnélista

Idrett og Vazelina er så absolutt noe som hører sammen. I 1987 spilte kara sågar inn et helt album med idrett som tema der fansen på «Gå for gull» kunne glede seg over perler som «Birger Ruud», «Grete Waitz», «Aunli & Aunli», «Tipping for'n far» og «Oddvar Brå».

Birgit Skarstein skal lede sendingen på NRK sammen med Nicolai Ramm.

Under Idrettsgallaen skal det deles ut priser i 11 kategorier samt en hederspris. Nominasjonene offentliggjøres like før jul.

Les også

Vazelina inviterer Svein & co. til Fjellhallen: – Det skal til folk med erfaring!

De aller fleste av Vazelinas avskjedskonserter er utsolgte, men det er fortsatt mulig å skaffe gode billetter til konserten i Fjellhallen i Gjøvik 23. februar.

Kommentarer til denne saken