Frykter veikaos med snø og 0 grader

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Vær oppmerksom og kjør forsiktig, lyder politiets råd.

DEL

[NETTAVISEN]: Torsdag kveld og fredag ventes vanskelige kjøreforhold på Østlandet og fjellet i Sør-Norge på grunn av snø og temperaturer rundt 0 grader, melder Meteorologisk institutt i sitt farevarsel.

Det anbefales å bruke dekk som passer for forholdene.

Vanskelige kjøreforhold og lokale forsinkelser ventes å bli konsekvensene av værforholdene.

– Variable forhold

Onsdag morgen ber politiet i Møre og Romsdal alle trafikanter være oppmerksom på variable forhold på veiene. – Vær oppmerksom og kjør forsiktig, lyder rådet.

Trøndelag og Møre og Romsdal treffes onsdag av et hissig lite lavtrykk, og det er ventet sørvest liten storm på kysten, regn, snø og kanskje hagl.

Politiet i Trøndelag melder onsdag morgen om et vogntog som sliter med dårlig feste i Fremovegen, cirka 3–4 kilometer opp fra Ler sentrum. Vogntoget har kjørt inn i autovern, lyder meldingen.

Trondheim: Lastebil kjørte av veien

I Trondheim ble det melding om utforkjøring i Bratsbergveien ved Jonsvatnet med lastebil. Fører lettere skadet. Nødetater rykker ut.

Onsdag morgen er det snø- og isdekke, minus 6 grader, lett bris og lette snøbyger på E16 over Filefjell mellom Oppland og Sogn og Fjordane.

På E6 ved Dombås mellom Oppland og Trøndelag er det stort sett snø- og isdekke, fare for glatte partier. Klokken 05:40 var det minus 6 grader, sørvestlig frisk bris og lettskyet, melder veitrafikksentralen.
Artikkeltags