Følg valgkvelden med OAs storsatsing

Programleder: Redaktør Arne Næss i Oppland Arbeiderblad vil lede valgsendingene på OA-TV. Sendingene starter mandag klokka 20.50. Foto: Asbjørn Risbakken

Programleder: Redaktør Arne Næss i Oppland Arbeiderblad vil lede valgsendingene på OA-TV. Sendingene starter mandag klokka 20.50. Foto: Asbjørn Risbakken

Artikkelen er over 2 år gammel

Oppland Arbeiderblad gir deg det siste som skjer valgnatta, direkte på OA-TV.

DEL

Der kamera og notatblokk tidligere var viktigst, har mobiltelefonen nå overtatt som journalistenes foretrukne arbeidsredskap.

For første gang vil Oppland Arbeiderblad ha sin egen direktesending på OA-TV gjennom valgnatta. Vi sender fra vårt eget studio i avishuset på Rambekk, og vil i tillegg direkterapportere fra partienes valgvaker.

Først med det siste

– Vi vil ha reportere ute som går live fra mobilen. Vi kommer til å være til stede på minst fem av partienes valgvaker, sier redaktør Arne Næss i Oppland Arbeiderblad.

Han vil selv lede sendingene fra OA-huset, med god hjelp av medkommentator Tom Torkehagen og OAs ansvarlige redaktør og daglige leder Erik Sønstelie.

– På OA-TV vil du kunne følge med på det som skjer i løpet av valgnatta. Vi skal være først ute med å gi våre seere og lesere de siste tallene fra deres egne kommuner. I tillegg vil vi selvfølgelig også følge med på det som skjer sentralt, lover Arne Næss.

OA starter sine sendinger mandag kveld klokka 20.45, rett i forkant av den første valgdagsmålingen. Vi vil holde på til det hele er avklart, trolig ved 00.30-01.00-tiden natt til tirsdag.

Gjester i studio

Ved siden av at våre journalister er ute og besøker partiene på deres valgvaker, vil det også bli gjester i studio i løpet av kvelden og natta.

– Vi vil blant annet få besøk av ordfører Bjørn Iddberg i Gjøvik og Østre Totens ordfører Guri Bråten, forteller Arne Næss.

Høyres gruppeleder i Gjøvik, Anne Bjertnæs har også varslet sin ankomst, sammen med andre gjester.

Artikkeltags