På tide med et skifte

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

MeningerI 1923 kom Time nyhetsmagasin ut med sitt første nummer, den irske borgerkrigen ender med republikansk nederlag, Tyrkia blir republikk i og med oppløsningen av Det osmanske riket, Adolf Hitler arresteres for sin rolle i kuppforsøk og Arbeiderpartiet i Gjøvik får ordføreren. Som vi skjønner av de andre hendelsene har verden forandret seg på de 92 årene som har gått. Men på Gjøvik er det fremdeles Arbeiderpartiet som sitter med ordføreren – noe de har gjort hele denne perioden.

Høyre mener det er på tide med et skifte. Vi lurte på hva innbyggerne i Gjøvik mener om behovet for et skifte og spurte velgerne om dette. Respons Analyse gjennomførte en undersøkelse blant 500 av innbyggerne i Gjøvik i slutten av august. Og av de som hadde en oppfatning svarte syv av ti at det ville være positivt med et skifte. Det var flertall blant alle partiers velgere om det samme, til og med hos SV, men med unntak av hos Arbeiderpartiet. Men også der var det hele en av tre som svarte at det var positivt om et annet parti enn Arbeiderpartiet satt med ordføreren. Hele undersøkelsen finner dere på Gjøvik Høyre sine hjemmesider.

Gjøvik Høyre forstår behovet for et skifte. Vi har gjennom siste perioden påpekt område etter område det trengs å tenke nytt. Vi trenger å skape flere arbeidsplasser, vi må styrke eldreomsorgen, øke kunnskapen i skolen og styrke norskopplæringen i voksenopplæringen. Vi må få mer kvalitet i omsorgen og mer kunnskap i barnevernet. Og ikke minst ser mange behovet for å slippe nye krefter til med nye ideer og bedre løsninger. For å få dette til håper jeg du gir en stemme til Gjøvik Høyre på valget 14. september.

Artikkeltags