Gå til sidens hovedinnhold

RaudalenAlpin vil ha flere aksjonærer

Artikkelen er over 6 år gammel

Raudalen Alpin vil ha flere med på laget når anlegget skal utvikles. Nå inviterer selskapet nye aksjonærer inn i varmen.

Raudalen Alpin ligger under paraplyen Beitostølen Resort, men drives som et selvstendig selskap. Nå inviterer selskapet til aksjetegning, for å skaffe en større kapitalbase for framtidige utbedringer og utvikling av dette anlegget, som ligger vest for Beitostølen.

– Målet vårt er å få inn 1,5 millioner kroner, sier styreleder i Raudalen Alpin, Atle Hovi.

Stort potensial

Han håper at hytteeiere og andre som har kontakt med Beitostølen ser mulighetene i Raudalen, og blir med på lasset videre.

– Vi har nettopp gått ut med invitasjonen, og har fått noen henvendelser. Fristen for aksjetegningen er 1. juni, sier Hovi.

Hovi sier at Raudalen er et viktig supplement til Beitostølen, fordi anlegget ligger nordvendt og kan by på en lang sesong.

– I fjor startet vi som første anlegg i Norge 8. november. Det er fortsatt masse snø i området, og vi planlegger å kjøre fram til 25. mai, sier Hovi.

Idrettsanlegg

Raudalen fikk snøproduksjonsanlegg i fjor. Turistbakken er satt i bedre stand. Men like viktig er det at anlegget er blitt populært for treningsgrupper.

– Derfor har vi laget et avstengt område der flere grupper kan trene samtidig, uten å komme i kontakt med andre skikjørere, sier Hovi.

Nå i mai er det flere grupper som trener i Raudalen, mens heissesongen er over for ordinær drift.

Kommentarer til denne saken