Gå til sidens hovedinnhold

Guro Kleven Hagen blir solist på Bitihorn Classic

Artikkelen er over 5 år gammel

Valdres egen Guro Kleven Hagen blir solist når Oslo Filharmonien spiller utekonsert på Beitostølen 8. august.

– Guro er en av de aller fineste unge musikerne vi har i Norge, og vi har allerede samarbeidet med henne flere ganger. Vi spilte også på hennes debut-plate, og det er det ikke ofte vi gjør. At hun i tillegg til sine kvaliteter er født og oppvokst ikke langt fra Beitostølen, synes vi gjorde henne til en selvskreven solist for Bitihorn Classic, sier direktør for Oslo Filharmonien, Ingrid Røynesdal.

Oslo Filharmonien spiller og turnerer over hele verden, og det et ikke hvem som helst som slipper til som solister i dette internasjonalt velrenommerte orkesteret med 100 musikere. Guro Kleven Hagen selv er ikke mindre begeistret:

– Det å få være solist med Oslo filharmoniske orkester har vært fantastisk. Dette er et orkester med strålende musikere over hele linja, og dette er noe jeg merker veldig godt når vi spiller sammen, sier Kleven Hagen.

– Man blir fort vant til å spille i konsertsaler konstruert for nettopp klassisk musikk, men det å faktisk ta med seg et helt symfoniorkester til en utendørs konsert, på 1.000 meter i alpinbakken på Beitostølen, ja det er rett og slett en forfriskende idé, sier hun i en pressemelding fra DestinasjonsKirurgene.


Kommentarer til denne saken