Gå til sidens hovedinnhold

Hundrevis av skiløpere i tåka

Artikkelen er over 6 år gammel

Valdresflye byr på flotte skiforhold. Dette vet skifolket å benytte seg av.

Lange køer

Fredag formiddag var det lange køer av biler og masse skiløpere ute på trening i de maskinpreparerte løypene.

Beitostølen skistadion har også fine forhold, med en kombinasjon av snø fra det store deponiet, noe natursnø og nå også fra produksjonsanlegget, som ble startet torsdag.

Men der er påangen så stor at mange heller drar opp på Valdresflya, der det er noe bedre plass.

Fine forhold

På Valdresflye var skiløpere OA møtte i dag svært fornøyd med å kunne trene under så fine forhold. Vi møtte løpere fra mange kanter av Østlandet, og en gruppe fra Trøndelag.

I åtte minusgrader, tåke som kom og gikk og en liten bris legger mange hundre skiløpere deler av grunnlaget for kommende sesong på 1400 meter over havet i Valdres.

Ventelister

– Vi har forlengst opprettet ventelister foran denne helga, men vi har plass fra nå av og fremover mot fredag 21. november, og uansett er det bare å kontakte oss, sier bookingsjef Ragnhild Bakken i Beitostølen Resort.

– I disse dager har vi mange lag og skiklubber som trener i løypene både på Beitostølen og på Valdresflya. Det er Melhus Ski fra Trøndelag, Hemning Langrenn fra Oslo, Asker Skiklubb, Team Akershus, Team Hadeland Langrenn, Team Bærum Skiklubb, Haslum IF/BSK, Juniorlandslaget, Tomaz Sikora Young Team, tjekkiske junior-skiskyttere, og over helga kommer talentlaget til den tyske skiskytter-landslaget, sier Bakken i en pressemelding fra Beitostølen Resort.

Kommentarer til denne saken