I sommer forsvant hjertene som var hengt opp på Nesbrua. Hjertene symboliserer det blide og trivelige Valdres, regionen der du ifølge slagordet skal kose deg. De var satt opp som en del av markeringen av at Fagernes snart fyller 150 år.

Tagget paviljongen

Nylig har noen holdt et kalas ved den hvite paviljongen ved Blåbærmyra, fotball- og friidrettsbanen til Fagernes idrettslag. Men kalaset har også ført til at den hvitmalte paviljongen var tagget ned.

- Her kan imidlertid gjerningspersonene ha gått i baret. For de etterlot seg en plastpose der vi fant en kvittering. Den viser at de har kjøpt Sørlandschips, øl og rusbrus, sier Arnesen, og må le litt. For på kvitteringen står også hvilket kontonummer som har betalt for alkohol og chips.

- Så vi har levert kvitteringen og det vi ellers fant til politiet i håp om at de sporer opp personen som eier denne kontoen, sier Arnesen.

En signatur

En signatur ved navn «cap4» er en gjenganger i Fagernes i sommer. Personen bak signaturen har griset til alt fra skilt, bygninger og annen offentlig eiendom til handelsstandens lysthus ved Blåbærmyra.

Arnesen håper at politiet kan finne ut hvem dette er og få stoppet denne typen pøbelstreker.

Ved paviljongen ved Blåbærmyra er en spisebenk regelrett kastet over bord og ned mot den bratte skrenten mot Fagernes. Den har stanset mot et metallgjerde.

Les mer i OA!