I februar kunne OA melde om de store planene om leiligheter, apotek og en ny Coop-butikk på Rambekk, der hvor Oppland Arbeiderblad blant annet tidligere har holdt hus.

Nå er det klart at prosjektet, i det minste den delen hvor Coop er involvert, er utsatt til 2024. Det melder Gjøviks blad.

– Vi heller mer til andre kvartal i 2024, sier Dag Roger Rinde, som er administrerende direktør for Coop i Innlandet.

Det er eiendommen på adresse Sommerrovegen 1A, hvor bilforretningen BMB Bil holder til, som Coop har kjøpt. Planen var å ferdigstille en ny Extra-butikk på 1200 kvadratmeter i løpet av neste år.

Etableringen gleder nabo Siv Elin Mellum (68), som OA tidligere har intervjuet. Hun er blant de mange som bor i Vikenstranda borettslag, og hun skrev i fjor sommer et leserinnlegg der hun hilste en Coop-etablering velkommen.

– Det er veldig ålreit å kunne gå til butikken, om man ikke kan bruke bil, har Mellum tidligere uttalt.

Der OA tidligere hadde sine kontorlokaler, på nabotomta til der Coop skal bygge ut sin nye storstue, planlegger Øst Eiendom for 130 leiligheter. Også her kan Gjøviks blad melde om forsinkelser.

– Vi har satt på pauseknappen, men prosjektet kommer. Vi ser for oss salgstart på våren, sier prosjektleder Øystein Lund til avisa.