Gå til sidens hovedinnhold

Urbane Totninger avlyser

Artikkelen er over 1 år gammel

Den endelige avgjørelsen om å avlyse det populære showet ble tatt i påsken.

I en pressemelding skriver de om kontakt med kriseteamet i Østre Toten kommune i etterkant av kunngjøringen av forbudet mot større arrangementer fram til 15. juni.

– Vi har vært i kontakt med kriseteamet i Østre Toten kommune for å høre om de mener det vil være mulig å gjennomføre Urbane Totninger i det hele tatt. Svaret vi fikk var at det er helt usannsynlig at vi kan spille Urbane Totninger-show i showteltet på Kapp i juni og juli», skriver artistene som legger til at det er med tungt hjerte de har måttet avlyse 2020-utgaven av Urbane Totninger, opplyser Paul Håvard Østby og Gustav Nilsen.

Dermed hadde de ikke noe valg.

– Vi må bidra til dugnaden og må dessverre avlyse Urbane Totninger 2020 på grunn av korona-restriksjonene. Dette er utrolig kjedelig på alle måter», skriver de videre som synes synd på alle 13.000 publikummerne som allerede hadde sikret seg billett.

Riktig retning

«Vi skulle gi verdens beste publikum tidenes beste Urbane Totninger-show. Sånn ble det ikke. Helsa går foran alt og vi har begynt å se framover mot Urbane Totninger 2021. Vi gleder oss allerede noe grådig til neste sommer!", heter de videre i pressemeldingen der Urbane Totninger opplyser at alle billetter for 2020 vil gjelde for tilsvarende dager 2021.

Til slutt skriver de populære artistene:

«Ta vare på hverandre! Det går i riktig retning, smittespredningen avtar. Men fortsett å vaske hender og holde avstand slik at vi raskest mulig igjen kan samles for latter og underholdning».

Gustav Nilsen sier til Totens Blad at dette vil ha betydelige økonomiske konsekvenser for ham og de andre på scenen, men også apparatet rundt, restauranten Fjorn og hoteller og serveringssteder i distriktet.

Bildeserie

Se bildene fra Urbane Totninger premieren

Les også

Kjendisene digget Urbane Totninger-showet: Det kommer til å gå lang tid før jeg slutter glise!

Les også Terningkast 4

Svært profesjonelt, men ujevnt

Bildeserie

Disse møtte vi på Urbane Totningers premiere

Les også

Urbane Totninger var ett lynnedslag fra å avbryte

Les også

Marte (15) reiste 20 mil for å se Urbane Totninger og fikk tidenes drømmedag på kjøpet

Les også

Erna om Urbane Totninger: – Veldig morsomt og utrolig musikalske folk

Kommentarer til denne saken