Med over 550 betalende tilskuere kan showgjengen overrekke om lag 250.000 kroner til Forut i år.

I 15 år har Urbane Totningen levert et sommershow som etter hvert har vokst til det største i sitt slag i Norge, og i like mange år har en forestilling blitt spilt til inntekt for Foruts arbeid i seks land i Asia og Afrika.

Det skriver organisasjonen i en pressemelding

Takket

Etter søndagens forestilling takket generalsekretær Ida Oleanna Hagen i Forut for nok en forestilling.

– Vi møtte dere altså for femten år siden, eller for tre millioner kroner siden, sa Hagen til applaus fra alle i teltet.

Billettinntektene er altså nærmere tre millioner kroner gjennom disse åra, og Forut har blant annet brukt pengene til gjenbosetting av flyktninger på Sri Lanka, skolebygging i Sierra Leone og et bedre psykisk helsetilbud for barn og unge i Nepal.

Sett det selv

– Dere bidrar til forandring og forbedringer i våre prosjektland, og folk i både Nepal og Sierra Leone snakker om Urbane Totninger med store smil. Vi er utrolig glade for at vi har dere med på laget, og gleder oss til fortsettelsen, sa Hagen.

– Dette er stas for oss også, sier Gustav Nilsen på vegne av mannskapet sitt.

– Flere av oss har sett hva Forut får til i sine samarbeidsland, og vi er veldig fornøyd med dette samarbeidet som betyr så mye for mennesker i samarbeidslandene, sier han.