Trafikkulykke på riksveg 4 – overholdt ikke vikeplikten

Det har vært en kollisjon mellom to biler på riksveg 4 onsdag ettermiddag.

Det har vært en kollisjon mellom to biler på riksveg 4 onsdag ettermiddag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det har vært en trafikkulykke på riksveg 4, ved Amundrud-krysset i Moen.

DEL

– En mann i 70-årene svingte ut på Rv 4, og ble truffet av en bil med som kom nordfra på riksveg 4, sier Løvseth. Det skal ha vært to personer i bilen som kom fra Amundrudvegen, og en person i bilen som var på veg sørøver på riksveg 4.Det har vært en kollisjon i sørgående løp ved Amundrud-krysset i Moen.

Ifølge vitner på stedet kan det se ut til at en bil som kom nordfra har kollidert med en bil som var på veg ut på riksvegen fra krysset.

Ulykken skjedde noe før klokken 15.45.

En ambulanse kjørte tilfeldigvis forbi kort tid etter at kollisjonen hadde skjedd. Da Hadeland var i kontakt med politiet like før klokken 15.45 hadde de foreløpig ingen informasjon om ulykken.

Tre personer skal være involvert. De følges nå opp av ambulansepersonell. Eventuelt skadeomfang er foreløpig uavklart.

Alle nødetater er på stedet opplyser politiet like før klokken 16. Bergingsbil er også varslet.

Vegtrafikksentralen melder klokken 15.50 om redusert framkommelighet på grunn av ulykken. Ifølge vitner på stedet går trafikken sakte forbi. En del bilister velger også å ta av i krysset og kjøre gammelvegen.

Haagen Løvseth ved Operasjonssentralen bekrefter til Oppland Arbeiderblad klokken 17.00 at det er tre personer med lokal tilknytning som har vært involvert.

– En mann i 70-årene svingte ut på Rv 4, og ble truffet av en bil som kom nordfra på riksveg 4, sier Løvseth. Det skal ha vært to personer i bilen som kom fra Amundrudvegen, og en person i bilen som var på veg sørøver på riksveg 4., sier Løvseth.

De tre involverte er ifølge politiet tatt hånd om av legevakten, og det er ikke meldt om alvorlige skader.

– Vi vurderer om det skal opprettes sak på vikepliktsbrudd, sier Løvseth.

Artikkeltags