Ulv, bredbånd, en pensjon og en avskjed

Av
DEL

oa-poddenFredagen er her og en ny utgave av OA-podden ligger klar til avspilling nederst i denne saken og der du ellers finner dine podcaster.

Også denne uka har vært preget av det forferdelige som skjedde på Kapp for noen uker siden, da Oscar André Ocampo Overn ble utsatt for vold av sin egen far, slik at han døde på Ullevål sykehus sist uke. I dag ble gutten bisatt fra en fullsatt Hoff kirke, og sjefredaktør Erik Sønstelie forteller om en rørende og verdig seremoni.

Det som er skjedd vekker sterke reaksjoner, og noen har ikke klart å tøyle disse fra å strømme ut i sosiale mediers kommentarfelt. Begravelsesbyrået har derfor måttet gå inn og forhåndsmoderere alle innlegg på minnesiden. Det ble også kjent at den siktede farens Facebook-side ble tatt ned etter at det var postet en rekke meldinger med upassende innhold, både trusler og annet sjikanøst innhold.

Panelet er skjønt enige om dette; det er ikke nødvendig å publisere alt hva man tenker.

Denne uka kom den første snøen over fortsatt gjenstående potetavlinger. Samtidig kom meldingen om at Østre Totens rådmann pensjonerer seg neste år, men beholder lønn fra kommunen i tre år. Det er vel kanskje ikke helt vanlig?

Eidsiva bredbånd har skrudd opp prisene med nesten 30 prosent på fibernett, etter at de kjøpte opp Altibox og Lyse i fjor. Nå oppleves det som om de sitter med bukten og begge endene for mange forbrukere uten valgmuligheter.

Ellers er det fortsatt ulv på Veståsen, som kanskje har slått seg til ro der. Hva kan vi gjøre med det?

Vi har selvsagt også denne uka digitale blomster til utdeling, og en fyldig oversikt over helgas arrangementstilbud i distriktet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags