Gå til sidens hovedinnhold

UKA 2019

Artikkelen er over 2 år gammel

Fra torsdag 14. februar til lørdag 23. februar er det nok en gang duket for Studentuka i Gjøvik, og det er et velfylt og variert program denne gangen.

Torsdag 14. februar tjuvstartes UKA 2019 med en quiz. Dagen etter er det offisiell åpningskonsert med Admiral P. Lørdag 16. februar blir det to arrangementer.

På dagtid er det linjeforeningsdag, hvor skolens linjeforeninger vil vise seg frem og prate med nye studenter. På kveldstid blir det x-russefest. På søndagen er det litt roligere, med SiT-lekene, etterfulgt av poker og musikkbingo på kveldstid.

Mandag 18., tirsdag 19. og onsdag 20. februar blir det kun tilbud på kveldstid, med henholdsvis Got Talent, Maskeradeparty og Standup. Torsdag 21. februar suser Studentuka videre med skidag i Hafjell, etterfulgt av afterski på studentuset.

Fra Internasjonal aften til Postgirobygget

Fredag 22. februar er det internasjonal aften, hvor det vil være fokus på å dele sin kultur i form av mat, klesplagg og annet. Dette er nytt for i år. Lørdag 23. februar blir det sportsturnering på dagtid, etterfulgt av en stor avslutningskonsert på kveldstid, da Postgirobygget skal spille i Fjellhaven.

Store trekkplastere

Leder for UKA 2019, Gøran Borg, trekker frem åpningskonserten og avslutningskonserten som to av de store høydepunktene.

– Admiral P åpner uka, det tror jeg blir veldig kult. Til å avslutte er vi så heldige å ha Postgirobygget, de skal spille i Fjellhaven. Her er det plass til rundt 1000 mennesker, og forhåndssalget har gått bra, selv om det fortsatt er igjen billetter, sier Borg.

Han understreker at UKA 2019 er åpen for alle, ikke kun for studenter.

Kommentarer til denne saken