Gå til sidens hovedinnhold

Innbrudd på Kallerud og Raufoss

Artikkelen er over 4 år gammel

I løpet av mandag morgen har det blitt oppdaget to innbrudd i distriktet.

Klokka 6.30 mandag morgen ble politiet varslet om et innbrudd i bedriften Toma Facility Services AS på Kallerud. Ifølge politiet har innbruddet mest sannsynlig funnet sted i løpet av helga eller natt til mandag.

En pc og en iPad har blitt stjålet.

Innbruddstyven(e) skal ha banet seg adgang ved å liste ut et vindu. Politiet opplyser til OA at de har foretatt åstedsundersøkelse og sjekket etter spor, men at de foreløpig ikke har noen mistenkte i saken.

Kafé på Raufoss

Samme morgen ble det også meldt om et innbrudd i kafeen Efesos på Raufoss. Dette innbruddet ble oppdaget klokka 8.40, og politiet antar det har funnet sted i løpet av natt til mandag.

Innbruddstyven(e) har tatt seg inn ved å knuse glasset på inngangsdøra. Politiet har vært på stedet og sikret spor, men heller ikke her har de noen formening om hvem som kan stå bak. Det ble ikke stjålet noe fra kafeen.

– Kan det være samme person(er) som står bak de to innbruddene?

– Det er for tidlig å si noe om innbruddene har en sammenheng eller ikke. Det vi vet er at det har blitt brukt ulike metoder for å ta seg inn på de to stedene, sier vakthavende politibetjent ved Innlandet politidistrikt til OA.

Kommentarer til denne saken