Gå til sidens hovedinnhold

Fortsatt ingen løsning mellom TV 2 og RiksTV

Artikkelen er over 3 år gammel

TV2 og RiksTV hadde ikke kommet fram til en løsning da fristen gikk ut midnatt. Blir de ikke enige, mister 272.000 kunder TV 2-signalene.

– Vi er fortsatt i dialog og håper at vi skal klare å komme til enighet før fristen går ut ved midnatt, sa TV 2s kommunikasjonsdirektør Sarah Willand til NTB søndag ettermiddag.

Like over midnatt var det ikke kommet noen oppdatering fra noen av partene. Ifølge bransjenettstedet Kampanje fortsetter forhandlingene på overtid.

Både RiksTV og TV 2 forsikrer at de håper på å finne en løsning. Striden handler om at TV 2 ønsker mer betalt fra RiksTV fordi distributøren har økt prisen på pakketjenesten de tilbyr kundene, skriver Kampanje.

TV 2 har varslet 272.000 kunder som får TV-signalene sine gjennom distributøren RiksTV, om at de kan miste signalene natt til 1. januar. Det er vanlig å regne tre TV-seere per husstand, noe som betyr at rundt 800.000 TV-seere kan bli rammet.

TV 2-kundene som rammes av en eventuell konflikt, kan bruke strømmetjenesten TV 2 Sumo. De som mottar TV 2 gjennom andre distributører, som Get, Canal Digital, Viasat, Altibox og NextGenTel, rammes ikke. (NTB)

Kommentarer til denne saken