Gå til sidens hovedinnhold

Mandag kan én million seere miste TV 2-kanalene

Artikkelen er over 3 år gammel

Én million seere kan miste TV 2-kanalene natt til 1. januar dersom kanalen ikke kommer til enighet med distributøren RiksTV.

TV 2 har varslet 272.000 kunder som får TV-signalene sine gjennom distributøren RiksTV om at de kan miste signalene natt til 1. januar. Det er vanlig å regne tre TV-seere per husstand, noe som betyr at nærmere én million TV-seere kan bli rammet.

TV 2 og RiksTV ennå ikke blitt enige i forhandlingene om en ny distribusjonsavtale. Etter det Kampanje kjenner til, er fortsatt avstanden mellom TV-konsernet og TV-distributøren så stor at TV 2 og RiksTV står på randen av en konflikt. Avtalen løper ut ved årsskiftet.

Både RiksTV og TV 2 forsikrer at de håper på å finne en løsning. Striden handler om at TV 2 ønsker mer betalt fra RiksTV fordi distributøren har økt prisen på pakketjenesten de tilbyr kundene.

TV 2-kundene som rammes av en eventuell konflikt, kan bruke strømmetjenesten TV 2 Sumo. De som mottar TV 2 gjennom andre distributører, som Get, Canal Digital, Viasat, Altibox og NextGenTel, rammes ikke.

LES OGSÅ: Davy Wathne sa opp i TV 2: – Det handler om hele min stil, tone og språkform

Kommentarer til denne saken