Trollrock 2020 blir den siste i rekken av ti festivaler, og festivalsjef Trond Rogne opplyser at festivalen opplever en dobling av salgstallene i forhold til tidligere år.

Fra før av er det klart at navn som CC Cowboys, Diderre, DumDum Boys og Staut er klare for å runde av den tradisjonstunge festivalen i Valdres, men nå plusser festivalen altså på ytterligere fire navn på plakaten.

Nevnte deLillos spiller på Trollrock torsdag 23. juli, det samme gjør kraftlyrikeren fra Ål i Hallingdal, Stein Torleif Bjella. Åpningsdagen blir derimot rundet av med Petter Baarli og resten av Valentourettes som utelukkende har låter av Joachim «Jokke» Nielsen på repertoaret. Valentourettes ble satt sammen i 2003 med det formål å framføre Joachim Nielsens sanger på én enkelt konsert, men mottakelsen på denne ene konserten var så enorm at gutta fikk blod på tann og fortsatte sammen. Medlemmene har bakgrunn fra både Jokke & Valentinerne og Jokke Med Tourettes, og som bandnavnet indikerer er dette en sammenslåing av disse to.

Fredag 24. juli er Fay Wildhagen på plass på Trollrock-scena. Hun har funnet sin egen stil og høster mange lovord for sine to album. Som 12-åring fant hun fram gitaren og har ikke sett seg tilbake. Med sin sarte stil innen pop-sjangeren sperrer mange øynene opp for Wildhagen, og møtet med hennes musikk danne en spennende opptakt til veteranene i Diderre og CC Cowboys som runder av fredagskvelden.

DumDum Boys og Staut er navnene som foreløpig er hanket inn på den store scena på selve avslutningsdagen, lørdag 25. juli.