Gå til sidens hovedinnhold

Trioen skal lede Gjøvik Galla i kveld

En helt spesiell utgave av Gjøvik Galla krever et helt spesielt kobbel av programledere.

OAs Frode Hermanrud får følge av Mari Cathrine Brostuen Hagen og Frederik Feiler som programledere for årets utgave av Gjøvik Galla, som avholdes fra tre forskjellige lokasjoner i byen over en 2,5 times direktesending lørdag kveld.

Det er knyttet stor spenning til de mange prisene som skal deles ut, men det er også spente programledere som skal lede et spesielt show. Feiler fra Gjøvik har etter vært blitt et velkjent fjes i byen, som ung politiker og selvstendig næringsdrivende.

– Det er utrolig hyggelig å få være programleder, spesielt etter et år som dette. Det har for de alle fleste vært et utfordrende og uforutsigbart år, og vi har måttet omstille oss på kort tid. Derfor synes jeg det er spesielt viktig at vi også i år deler ut priser og stipender, og at vi hedrer noen av dem som har bemerket seg i året som har gått, sier han om jobben.

Brostuen Hagen er en kjent kulturpersonlighet i byen.

– Det er stas å få være med å lede gallaen sammen med nydelige medprogramledere, bandet og en stor teknisk produksjon med «überdyktige» folk. Jeg er superfornøyd med at man valgte å gå for en digital variant. Prisvinnere og initiativtakere har gjort en ekstraordinær innsats og mer til i dette merkelige året. Jeg er ganske sikker på at flere med meg kan skrive under på at vi mer enn noensinne ser verdien av frivillighet, kultur, idrett og et løsningsorientert næringsliv, sier hun til Oppland Arbeiderblad.

– Jeg tror det er viktig for fellesskapet og kulturen i Gjøvik kommune at vi gjennomfører slike arrangementer til tross for pandemi, sier Feiler.

Hermanrud fra OA har tidligere ledet store TV-satsinger i mediehuset, som for eksempel knyttet til Urbane Totninger og Sommerslagere. Han var også i dommerpanelet i det OATV-sendte Stjernetevling.

Kommentarer til denne saken