Gå til sidens hovedinnhold

Trine Rein til Raufoss

Innsendt

Fredag 18. juni kl 20.00 gjester Trine Rein Fyrverkeriet kulturhus på Raufoss.

Konserten er et samarbeid mellom Raufoss Musikkorps og Skreiens Musikkforening. Medarrangører er Fyrverkeriet kulturhus og Byfest Raufoss-byen for alle.

Etter et langt år med pandemi og lite kulturaktiviteter, er det en veldig spillesugen artist og gjeng med musikere som stiller i kulturhuset denne fredags kvelden.

Trine Rein er en av få Norske artister som har solgt mer enn en million plater med internasjonal suksess, og er utvilsomt en av Norges beste kvinnelige vokalister. Trine ga ut sitt første album «Finders Keepers» i 1993. Hun har siden den gang gitt ut flere album og levert en rekke hit låter. Trine feiret sitt 25 års jubileum som internasjonal artist i 2019, og var en av deltakerne i den 8 sesongen av TV2 suksessen" Hver gang vi møtes".

Trine stiller i fyrverkeriet kulturhus denne kvelden med et godt utvalg av sine egne låter i bagasjen.

Det vil bli et gjenhør med hit låter som «just missed the train», «Torn» og «Stay with me baby» for å nevne noen. I tillegg vil hun synge et knippe låter av sine egne favoritt artister.

Korpset ledes av vår faste dirigent Trond Sagbakken.

Alle kveldens låter er arrangert av David Hveem.

Band:

Andreas Van Dijk: gitarer/Mandolin

Trond Sagbakken: Dirigent/ Rytmegitar

Gard Ødegårdstuen: Piano/Hammond

David Hveem: Bass

Stig Andre Reiersen: Trommer/perkusjon

Hans Petter Taralrud: Trommer/Perkusjon

Rune Seim: Lyd/Lys

Vi stiller med masse spilleglede og lover en fin konsertopplevelse i Fyrverkeriet kulturhus denne kvelden.

Dørene åpner kl 19.30.

Baren åpner kl 19.00 og det vil bli salg av mineralvann, øl og vin for de som ønsker seg noen forfriskninger før konsertstart.

På grunn av Covid19 restriksjoner,vil det på nåværende tidspunkt bli lagt ut kun 200 billetter til denne konserten. (kan bli endret på kort varsel)

For å sikre en trygg og god konsertopplevelse er det iverksatt flere tiltak. På konserten vil maks antall solgte billetter følge gjeldende regler. Det vil også være avstand mellom grupper i henhold til gjeldende regler. En husstand kan sitte sammen, vennegrupper må kjøpe enkeltbilletter. Hvis du er syk skal du holde deg hjemme. Når du kjøper billett vil vi blokkere seter ved siden av kjøpet ditt som sikrer trygg avstand til andre grupper. Alle gjeldende smittevernhensyn er ivaretatt

Billettpris kr 310,- (Inkl billettavgift kr 20,-)

Billettsalg:

https://checkout.ebillett.no/155/events/1307/purchase/corona

billetter kan også kjøpes på biblioteket i fyrverkeriet kulturhus i bibliotekets ordinære åpningstider.

Usolgte billetter vil bli lagt ut for salg i døra fra kl 19.00

Vel møtt til konsert!

Kommentarer til denne saken