Vesterås åpent for skifolket

DUGNAD: Rikke og Hedda Libakken Heimstad, Aina Libakken og Eyvind Libakken Aasheim ønskeT velkommen til Vesterås forrige helg.

DUGNAD: Rikke og Hedda Libakken Heimstad, Aina Libakken og Eyvind Libakken Aasheim ønskeT velkommen til Vesterås forrige helg. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Hver lørdag og søndag formiddag er det åpen kafe på Vesterås på Vardalsåsen.

DEL

Det er Varde Idrettslag som betjener det sjarmerende serveringsstedet, som har beholdt sin stil fra forums dager. De to gamle stuene er fortsatt malt i lyserødt og lysegult, som var populært for mange år siden. Ilden spraker i ovnen, og det er plass til mange besøkende ved småbordene.

Vesterås ligger nydelig til i en sørvendt helling på Vardalsåsen, mellom Stangstua og Skumsjøen. Det er flotte løypemuligheter i flere retninger. Det er lett å gå på ski i de cirka seks kilometerne lange slakke løypene fra Stangstua til Vesterås.

OA får opplyst at huset er ubebodd, men eies av Geir Håkon Vesterås.

Vertskapspliktene på Vesterås går på rundgang, og forrige søndag var det et familieprosjekt med store og små i sving for å servere skiløperne som kom innom. De serverte vafler og kaker, kaffe, gløgg og forskjellig snacks.

Artikkeltags