Klart for CC-løpet: – Vi håper på en skikkelig byfest

CC-løpet: Andreas Lotterud, Cato Bakkemo, Vibeke Askevold, Lars Aron Hjelleset og Pernilla Egedius oppfordrer alle til å bli med og løpe for et godt formål.

CC-løpet: Andreas Lotterud, Cato Bakkemo, Vibeke Askevold, Lars Aron Hjelleset og Pernilla Egedius oppfordrer alle til å bli med og løpe for et godt formål. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

På lørdag er det klart for CC-løpet for tredje gang. Et løp for alle der vinneren blir trukket ut og premien på 25.000 kroner går til et godt formål.

DEL

– Vi ønsker å lage en skikkelig byfest og inviterer hele byen til å delta, sier Vibeke Askevold ved CC Gjøvik.

Man melder seg på med navn og et godt formål og vinnersjansene øker jo flere man er på laget.

Påmeldingsavgiften er 75 kroner per person men grupper over 10 personer er med for 250 kroner.

Påmeldingen kan gjøres hele denne uka, gjerne i god tid. Man kan også melde seg på inne på kjøpesenteret.  Starten går ved Skibladnerhuset lørdag formiddag. Løpet er tre kilometer langt og går bortover langs Mjøspromenaden, opp i byen og Storgata og ned igjen til CC-inngangen ved Fischersplass, der det er målgang.

Gjennom løypetraseen vil det være «matstasjoner» og underholdning.

– Vi oppfordrer byen til å være med å gjøre dette til en festlig trim og aktivitetsdag. I fjor deltok 413 personer og vi håper å øke til over 600 påmeldte i år. Skulle vi få et overskudd på løpet vil det også gå til et godt formål, dette er ikke noe vi skal tjene penger på, sier Askevold.

Elitepuljen starter først med aldersinndelte klasser og etter dem starter trimklassa. Alle kan være med og det er lov å bruke den tida en trenger. Det viktigste er at det skal være gøy og det er også lov å gå. Vinneren trekkes når alle er i mål.

Tidligere vinnere av løpet har vært et guttelag på Vind som skulle til Dana-cup og en 2-klasse som lot premien gå til leirskole i 7-klasse.

Den tekniske gjennomføringen av løpet skal Vind IL ha æren for. De tar det som en dugnad og har 35 personer i sving. Ellers er løpet et samarbeid mellom CC Gjøvik, 360 grader, Byen vår Gjøvik, Strand Hotel og Vind IL.

Artikkeltags