Festivalsjefen beskriver Nasty Worms som et band fra Øystre Slidre, som spiller ærlig og ekte rock, og mener de fire unge og fremadstormende musikerne går i bresjen for å vise at rocken ikke er død.

– Vi har alltid syntes at Nasty Worms var sjarmerende, men nå har vi innsett at de fortjener en mye rikere beskrivelse enn som så. De er Valdres’ rockehåp og de måtte bare komme inn i hovedprogrammet i festivalen, sier Rogne.

Han forteller at bandet har kommet med følgende uttalelse i forbindelse med at de nå er med i hovedprogrammet: «Vi skal spille fletta av Trollrock. Såpass heftig at Trond kommer til å ombestemme seg, sånn at vi kan komme tilbake på den store scenen om et år eller to. Etter å ha vært med på VM i Trollrock og Ung i Trollrock i to år, synes vi det er stor stas å få spille et helt sett i år, publikumet fortjener oss»

Marit Vestheim

– Vi har stor glede av å lansere Marit Vestheim – ei jente som i vinter gjorde furore i den regionale konkurransen «Stjernetevling. Hun fikk fantastiske tilbakemeldinger i et veldig prominent selskap av artister – noe vi syns er usedvanlig gledelig. Derfor er det hyggelig at hun ønsker å ta turen tilbake til Trollrock, sier festivalsjefen.

– Jeg syns det har vært utrolig artig og lærerikt å få lov til å være med på Stjernetevling. Jeg må jo takke alle som var med å stemte på meg, slik at jeg fikk delta på dette. Jeg vil rette en ekstra stor takk til Trollrock, for uten Trollrock hadde jeg ikke fått tipset om å melde meg på! Jeg gleder meg utrolig mye til å synge igjen på festivalen, og lover like god stemning som de to forrige årene! Håper vi sees! sier hun i pressemeldingen.

The Gamasamas

Showbandet The Gamasamas fra Øystre Slidre i Valdres ser tilbake til 50- og 60-tallet og den fengende musikken og stilen ingen av dem egentlig har opplevd selv.

– Selv om musikken er fra en tid da ingen i bandet en gang var påtenkt, vil vi gjenskape stemningen på våre konserter. Med coverlåter fra The Beatles, Jerry Lee Lewis og Elvis Presley bør det rive godt i rockefoten til de fleste, lover bandet.

– Disse gutta er noe av sjelen i Trollrock. De begeistrer gammel som ung og er et veldig trivelig bekjentskap å ha på programmet. Vi er takknemlige for at de blir med på siste dans, sier Trond Rogne i Trollrock.