Arne Paus er en av nestorene i figurativ kunst i landet vårt, godt kjent for de fleste fra utstillinger og utsmykning. Han bodde mange år Aurdal og er fremdeles mye i bygda. Han arbeider også med bildene sine fra sitt atelier der. Han stiller ut oljemaleri

Hilde Synnøve Husevold er fra Aurdal. Hun bor her og er i full gang med å bygge opp galleri på småbruket sitt. Hilde har vært aktiv med utstillinger både lokalt og utenfor Valdres. Sist sommer hadde hun også en separatutstilling på Öland. Hun maler primært med akryl.

Ivar Andreas Vaa har flyttet til Aurdal og bosatt seg der. Han driver sin malervirksomhet derifra. Han flyttet til Aurdal etter nærmere 30 år på Røros. Han stiller ut oljemaleri og akvareller.

Siden dette er en utstilling som faller sammen med Rakfiskfestivalen på Fagernes er det på sin plass de markerer dette. Alle tre kunstnerne har hatt æren av å designe etiketten til Vinmonopolets Rakfiskakevitt hvert sitt år.

Det er også viktig for kunstnerne å nevne at alle tre har tilknytning til Aurdal. Flere av bilda på utstillingen gjenspeiler også dette.

Kunstnerne er takknemlig for å få mulighet til å stille ut i fine lokaler i Amfi Valdres.

Utstillingen åpner dørene torsdag 28. oktober og vil stå i ukene framover. Fredag 5. november kl. 14 vil alle kunstnerene være tilstede på ei markering i utstillingslokalene.