Gå til sidens hovedinnhold

Tre anmeldt, to bortvist, en i arresten

Artikkelen er over 2 år gammel

Politiet fikk det travelt påskeaften.

Klokka 00:50 ble en gutt i tenårene anmeldt for å urinere på offentlig sted i sentrum, og bare et kvarter senere ble en 25 år gammel mann tatt for samme forhold. Tenåringen erkjente forholdet, mens 25-åringen ble bortvist fra sentrum til klokka 08:00 søndag morgen.

Forulempet politiet

Klokka 01:20 måtte en patrulje ta med en gutt i tenårene til arresten på Hamar.

– Tenåringen slo en mann i Gjøvik sentrum, sier operasjonsleder Atle B. von Obstfelder. – Det gikk bra med fornærmede, han måtte ikke til legevakta eller noe slikt.

Dette var riktignok ikke alt tenåringen gjorde for å feire påskeaften: han anmeldes også for narkotikabruk og forulemping av offentlig tjenestemann.

– Han ville ikke bli med patruljen da de forsøkte å ta ham med, sier Obstfelder. – Han var også svært aggressiv og ikke i stand til å ta vare på seg selv. Hva slags narkotika han hadde ruset seg på er usikkert, men han var tydelig påvirket.

Kranglet med dørvakter

Tre kvarter senere, klokka 02:05 ble en 21 år gammel mann bortvist fra et utested i sentrum. Vedkommende skal ha vært kranglete mot vaktene på stedet, og må nå holde seg borte fra sentrum til klokka 0800 søndag.

Kommentarer til denne saken