Tre biler involvert i trafikkuhell på E16 i Lunner

Artikkelen er over 1 år gammel

Én bil har havnet på taket og to har sneiet hverandre. Glatt føre får skylden.

DEL

(Hadeland) Tre biler skal være involvert i et trafikkuhell øst for Lunnertunnelen, melder politiet. Uhellet har skjedd i retning Roa.

Det hele startet med at én bil skled på det gladde føret. Den havnet utfor vegen og endte på taket. Både en bil som kommer etter denne og en møtende bil bremset opp som følge av det som skjedde. Dermed skled også de, slik at de kom borti hverandre.

Alle bilene havnet til slutt utenfor vegen.

Seks perosner

Totalt seks personer er involvert. Fire av dem er fra Gran, én fra Gjøvik og én fra Oslo.

Fire av dem satt i samme bil. Disse ble kjørt til legevakta for sjekk, men ifølge politiet er det ingen større personskader. De fire satt ikke i bilen som havnet på taket.

Glatt flere steder

Politiet melder altså at det er glatt på stedet. Statens vegvesen har fått beskjed om at de må salte eller strø, men da Hadeland snakket med politiet like før klokken 15 hadde de ikke fått noen tilbakemelding på at dette var gjort ennå.

– Det er glatt flere steder, understreker operasjonsleder. 

Det er ingen mistanke om promillekjøring eller liknende. Det er per nå ingenting som tilsier at noen av sjåførene skal få noen reaksjon fra politiet.

Meldingen om uhellet kom klokken 14.06.

Redusert framkommelighet

Det var redusert framkommelighet som følge av trafikkuhellet, men klokken 15.50 opplyser Vegtrafikksentralen at trafikken igjen går som normalt.

Artikkeltags