Julekalender med Håkon Skaug og vennene

Se glimt fra innspillingen av vår julekalender med Ragna Gutubakken, Kai Tommy Steffensen og Håkon Skaug.

Artikkelen er over 3 år gammel

- Han der med håret, han er jo så kjekk, og litt pussig...

DEL

Fra 1. desember kan du være med å svare på spørsmål i Oppland Arbeiderblads julekalender. Der har vi fått kyndig hjelp fra tre velkjente totninger. Ragna Gutubakken, Håkon Skaug og Kai Tommy Steffensen beskriver personer og du skal finne ut hvem de prater om.

KLIKK HER FOR Å ÅPNE DEN FØRSTE LUKA!

De tre stjernene fra Urbane totninger tok over redaksjonslokalene våre på Rambekk i Gjøvik en hektisk dag i førjulsstria for å beskrive personer ut fra karakteristikker de enten setter pris på, eller gjerne også litt det motsatt.

Ragna Gutubakken er sedvanlig frampå, Håkon Skaug er likandes lettfattelig og Kai Tommy Steffensrud er i sitt relativt bryske hjørne idet de hjelper deg på veien til på finne fram til nokså kjente personer fra både utlandet og innlandet.

Ti av de 24 lukene i vår julekalender skjuler en unik video med de tre karakterene. Du kan kun svare inne i julekalenderen på oa.no for å være med i trekning av både dagspremier og vår hovedpremie. Hovedpremien er en iPad med et års digitalt abonnement på Oppland Arbeiderblad.

Artikkeltags