Toppsjef går etter intern uro i Hamar Media

URO: Ansatte har kommet med flengende kritikk av den nå avgåtte konsernsjefen.

URO: Ansatte har kommet med flengende kritikk av den nå avgåtte konsernsjefen. Foto:

Uro og konflikter i Hamar Media gjør at Hans Jørgen Øveraasen trekker seg som konsernsjef i selskapet.

DEL

Hans Jørgen Øveraasen har meddelt styret i Hamar Media at han fratrer sin stilling som konsernsjef. Det siste halve året har det vært uro og uenighet i deler av organisasjonen, herunder mellom konsernsjef og styreflertallet.

Det opplyser Hamar Media i en pressemelding mandag formiddag.

– Når ledelsen og styret har ulikt syn, er det totalt sett best for konsernet, de ansatte, eierne og kundene at Hamar Media får en ny leder, sier Øveraasen.

Hamar Media eier både Gjøviks Blad og Totens Blad.

– Styret tar Øveraasens avgjørelse til etterretning. Nå er det viktig å fokusere på konsernets videre utvikling, samt skape enighet om retning og gode samarbeidsforhold, sier styreleder Ola Mørkved Rinnan.

– Når jeg nå forlater Hamar Media, er det med visshet om at konsernet har mange kompetente og engasjerte ansatte i alle deler av organisasjonen. Jeg har hatt 28 givende år i konsernet som blant annet leder av internettavdelingen, markedsdirektør og ti år som konsernsjef, sier Øveraasen.

– Jeg har stor tro på Hamar Medias fremtid og mener konsernet har en viktig stemme i mediemangfoldet, mener han.

HR-sjef i Hamar Media, Sven Arne Nielsen, er i styremøte i dag konstituert i stillingen som administrerende direktør etter Øveraasens fratreden.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken