Gå til sidens hovedinnhold

Toppscoreren usikker foran revansjetokt

Raufoss' toppscorer, Mame Mor Ndiaye, er høyst usikker foran tirsdagens bortekamp mot Åsane.

Mame Mor Ndiaye scoret målet i 1-1-kampen mot Strømmen og scoret to av målene da Raufoss storspilte og slo Aalesund forrige onsdag. Et overtråkk på lørdagens trening kan sette ham ut av spill mot Åsane.

- Alle spillerne fra forrige kamp er vel klare. Bortsett fra Mame. Det er usikkert om han kan spille, sa trener Christian Johnsen før Raufoss-spillerne reiste til Bergen mandag.

Med på flyet var også radiokommentator Terje Solbakken. Han vil kommentere kampen live på oa.no fra klokken 17.55.

Helmersen-debut

Dersom Ndiaye ikke kan spille får Andreas Helmersen trolig sin debut fra start.

Raufoss reiser med god selvtillit etter en kruttsterk prestasjon og seier mot Aalesund, og trener Christian Johnsen vil gjerne har revansje for tapet mot Åsane i kvaliken for eliteserien like før jul i fjor.

- Vi ønsker å gjøre en god prestasjon på bortebane. Hvis prestasjonen er god nok så kommer resultatet som en følge av det. Så har vi forberedt oss litt på hvordan de spiller og hvordan vi kan ta de ned, sa trener Christian Johnsen etter den siste økta før laget reiste til Bergen mandag.

Åsane spiller en ekstremt ballbesittende fotball.

- De spiller litt forskjellig fra de to lagene vi har møtt så langt. De er lik Ull/Kisa som vi møtte i treningskamp før serien startet, sa Johnsen.

Alle i trening igjen

Raufoss slo Åsane i begge seriekampene i fjor. Bergenserne hadde en god rekke med sterke treningsresultater før seriestart. De åpnet med 2-3-tap for Fredrikstad hjemme etter et par keepertabber. I forrige runde slo de Ull/Kisa 1-0 borte.

På mandagens trening var hele troppen, med unntak av Mame Mor Ndiaye, i trening. Gard Simenstad, Nicolai Fosso Fremstad, Tobias Sagstuen Andersen og Mikkel Frankoch var tilbake etter skader. For Simenstad, Fosso Fremstad og Sagstuen Andersen kommer trolig Åsane-kampen for tidlig.

Kommentarer til denne saken