Gå til sidens hovedinnhold

Tongjordet barnehage feiret ti år med flagg og ballonger

Artikkelen er over 2 år gammel

Fredag feiret Tongjordet barnehage i Gjøvik ti år.

Da klokken klang ti, fredag formiddag, stilte barn og ansatte godt påkledd utendørs og i topp feststemning. For her skulle det bli bursdagsfeiring hele dagen til ende.

Alle var invitert, også barn som før har gått i barnehagen og tidligere ansatte kunne komme. Det er 73 barn i Tongjordet barnehage fordelt på fem avdelinger, så det ble folksomt ute på lekeplassen som var pyntet med flagg og ballonger. Store og små spiste og hygget seg, og lekte i de forskjellige apparatene rundt omkring.

Kokk og servitør, 1. og 2. klasse, ved Raufoss videregående skole sto for matlagingen. De tilbød steking av sveler på takka, laks på pitabrød, tapas og pinnebrød på bålet. Litt for enhver smak. Utenpå var veggene dekorert med utstillinger. Mimrebilder av tidligere barnehagebarn var populært for de besøkende. Avisartikler om barnehagen var også utstilt og Forut som barna kjenner, hadde også fått plass på veggen.

På ettermiddagen og like før alle gikk hjem, imponerte Eirik Ditlefsen Gaarde fra Vitensentret Innlandet med smell og flammer. Til og med bobler og skum som lettet og fløy til værs fikk han til. En minnerik dag med andre ord.


Kommentarer til denne saken