To FK Toten-lag klare for semifinaler i danske cuper

FK Totens J16 har imponert i Dana Cup og spiller semifinale i A-sluttspillet torsdag.

FK Totens J16 har imponert i Dana Cup og spiller semifinale i A-sluttspillet torsdag. Foto:

Av

FK Toten J16 er klare for semifinale i A-sluttspillet i Dana Cup, og i Skaw Cup er G19-1 også klare for semifinale i A-sluttspillet.

DEL

FK Toten-jentene deltar i Dana Cup med to lag, J15 (11er) og J16 (7er). Det endte med to seirer og et knepent tap tirsdag. J16 møtte først Mandalskameratene og vant hele 5–0. Målscorere var Karoline Røstøen med hat trick, samt et mål hver av Ingrid Dalberg og Ingerid Haugen.

Neste kamp for jentene var mot VSK Aarhus, en kamp hvor Oda Stenersen satte kampens eneste mål og det ble seier 1–0. Onsdag spilte laget mot Trott IL og vant 2-0, etter scoringer av Karen Inderberg og Anine Frestad.

I onsdagens siste kamp mot finske PaiHa endte det uavgjort 0-0. Dermed var J16-laget klare for semifinale i A-sluttspillet.

Jenter 15 fightet også godt, men gikk tirsdag på et knepent tap 0–1 mot Remyra. Onsdag ble det noe tyngre, og de måtte se seg slått to ganger, men har fremdeles humøret i god behold. J15-laget spiller med dette 16-delsfinale i B-sluttspillet i morgen.

Til semifinale

I Skaw Cup spilte gutta de siste kampene i sluttspillet tirsdag. Det endte med en sikker seier til G19-1 med 3–0 over Gresvik IL etter to mål av Sander Harefallet og ett av Simen Sethne.

Onsdag møtte de Leirvik i kvartfinale, en kamp de vant sikkert 4-1. Målscorere var Sander Harefallet med to mål, og et hver av Emil Nesheim Hauge og Simen Sethne. Gutta spiller dermed semifinale i morgen mot Skarphedin Fotball.

G19-2 spilte mot Brumunddal og tok seg sterkt opp spillemessig. De ledet 2–0 til pause med scoring av Stian Henriksen og Magnus Petterson. I andre omgang kom Brumunddal sterkt, men ledelsen føltes trygg helt til de siste minuttene.

Toten-gutta følte seg nok litt frarøvet seier ved at Brumunddal fikk to tvilsomme mål i sluttminuttene. Dermed endte kampen uavgjort 2–2.

De berget likevel andreplassen i puljen, og møtte dermed puljevinner Notodden i en forventet tøff match i A-sluttspillet onsdag. Notodden startet best og ledet 2-0, men FK Toten ga seg ikke og til pause stod det uavgjort 2-2. I 2andre omgang måtte FK Toten gi etter mot et bedre lag, og det endte til slutt med tap.

Tapte for Pors

G16 gikk på et knepent tap mot Ranheim tirsdag. De startet kampen veldig bra, men Ranheim gikk til pause med 1-0-ledelse.

Ranheim doblet ledelsen, men FK Toten holdt trykket oppe og fikk en redusering ved Simen Øftsbø, men det ble til slutt tap 1–2. Dermed endte laget på andreplass i pulja og gikk til B-sluttspillet i turneringen.

Her møtte de onsdag Pors Fotball, en tøff kamp mot fysisk store og sterke spillere. FK Toten stod godt imot, men Pors Fotball ble litt for sterke og vant 2-0. De spiller bronsefinale i puljen i morgen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags