Denne uka har det vært arrangert TINE Fotballskole på Vind Idrettspark. Dette er et oppelgg i regi av NFF med støtte fra TINE. Torsdag var Tom Henning Hovi fra NFF Indre Østland på besøk og overvar aktiviteten på Vind.

Rekorddeltakelse.

Hele 197 unger i alderen 5-12 år deltok på årets fotballskole på Vind. De hadde tilbud om ren fotballskole eller e-fotballskole, det første økt alle dager besto i å spille FIFA23 og etter lunch deltok de sammen med de andre på "skikkelige" fotballstrenigner.

Dyktige instruktører.

Totalt var det 45 instruktører til stede for å lede troppene. Alle er ungdommer og voksne fra Vind IL, trygt og godt ledet av Isa Younes og Jonas Bjerkvold Bjorbækmo. Mange av instruktørene har erfaring fra tidligere års fotballskoler og fra Syljuåsen Akademiet som gir etter-skoletid tilbud for ca. 145 unger gjennom hele skoleåret.

Stor og god aktivitet.

Så godt som hele anlegget er tatt i bruk, Vindhytta, Kunstgressbanen, Ballsletta og GOBB arena.

4 dager med totalt 8 fotballtreninger kuliminerte med det som for mange er ukas høydepunkt på fredag; nemlig fotballturnering der det spilles kamper på tvers av årskullene og kjønn. Hver dag serveres lunch og frukt. Dette foregikk i GOBB arena og på Vindhytta. Grilling og is på fredag hører naturligvis med i sommevarmen ute på Vind Idrettspark.

Tradisjonen tro var det også i år tilbud om tilsyn for ungene før og etter selve fotballskolen som foregikk i tidsrommet 10:00-14:00. De som ønsker det kan være på Vind fra 08:30 på morgenen og til 16:30 på ettermiddagen slik at foreldre og foresatte rekker og komme seg til og fra jobb.

Vind IL vil få rette en ekstra stor honnør til de unge instruktørene som gjør en flott jobb gjennom hele uka og bidrar veldig godt med å bygge klubbkultur. For enkelte instruktører er nok det å skulle lede andre å møte seg selv i døra med nyerhvervet læring og forståelse for hvorfor voksne må sette grenser.

Alle deltakere får utlevert sekk, t-skjorte, drikkeflaske, fotball og diplom.