Tidens intimkonsert? Arranger din egen hagefest og få Bernhoft på terrassen

HAGEMORO: Det ble ingen Fredvikafestival verken for festivalsjef Kari Houth Fjellseth eller for publikum i år, men nå kan vinne konsert med Bernhoft i din egen hage!

HAGEMORO: Det ble ingen Fredvikafestival verken for festivalsjef Kari Houth Fjellseth eller for publikum i år, men nå kan vinne konsert med Bernhoft i din egen hage! Foto:

Er du lei av naboen som alltid kommer over med kassegitaren så fort det lukter grillkøl og tennvæske? Spiller du kortene dine riktig og attpåtil er kreativ, kan du med enkle grep erstatte terrassetrubaduren med en av landets hotteste artister.

DEL

Det er Fredvikafestivalen som sammen med Oppland Arbeiderblad og andre samarbeidspartnere, inviterer deg til å komme opp med ideen til en morsom hagefest. Kommer du deg helskinnet gjennom nåløyet, er det bare å lene deg tilbake med en ventepølse i den ene hånda, noe godt i glasset i den andre og nyte en eksklusiv konsert med Bernhoft på din egen terrasse.

Kreative

Det hele foregår lørdag 27. juni, og fristen for å sende inn ideen til tidenes hagefest er 19. juni. Konkurranseskjema finner du på Fredvikafestivalens hjemmeside.

– På grunn av logistikk og reisetid, har vi begrenset konkurransen til å gjelde husstander i Gjøvik, Toten og Land. Vi plukker ut tre adresser som får besøk av Bernhoft, så her det bare å være kreative og selge inn hagen sin, sier Kari Houth Fjellseth i Fredvikafestivalen.

Hun forteller at Bernhoft på hvert sted vil varte opp med en 15 minutter eksklusiv intimkonsert – innenfor gitte regler om smittevern – og at det ikke kan være mer enn 15 personer til stede.

– Vi stiller med artist og det som skal til av teknisk utstyr. Det eneste vinnerne må gjøre er å sørge for at Bernhoft har en plass å stå på og gjerne være til stede selv også, sier hun og ler.

– Idéen og konsepet er forsåvidt ikke det viktigste for å vinne en konsert, men logistikken og planleggingen, fellesskapet og at man tenker seg om på smittetiltak, fortsetter festivalsjefen. Hun legger til at sommerkjoler, jordbær og laks på grillen er like velkomment som Hawaii-tema og pizza med ananas fra den lokale pizzasjappa.

Minifestival

Som det aller meste annet ble også årets Fredvikafestival avlyst, men vel vitende at mange hadde blinket seg ut datoen for å gå på festival, dukket ideen om en omreisende minifestival opp.

– Vi ønsker å legge til rette for at folk skal kunne møtes og få en flott konsert på kjøpet. Nå håper vi folk blir med på konkurransen og får lyst til å arrangeres tidenes hagefest, sier Kari Houth Fjellseth som satser alt på å kunne invitere til skikkelig festival neste sommer. I motsetning til mange festivalkollegaer, har ikke festivalen kostnader utenom selve festivalhelga.

– Siden vi i festivalen jobber gratis, har vi i løpet av året ingen utgifter til verken kontorer eller lønninger. Med det som utgangspunkt er jeg sikker på at vi kan ønske velkommen til Fredvika og festival i 2021 med de samme artistene som skulle stått på scena i år, sier hun.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags