Takk til hjemmetjenesten i Gjøvik

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det skrives og sies mye negativt om helsetjenestene her i landet vårt. Det sies jo ofte at det er lettere å gi ris enn ros. Derfor er det viktig å gi litt ros når dette er fortjent.

Min mor tapte nylig kampen mot kreften etter en tids sykeleie. Hun hadde et ønske om å få dø i sitt hjem. Ønsket hennes ble ytterligere forsterket av frykten for å dø på sykehus eller et sykehjem hvor det ikke ville være så lett å ha besøk, med tanke på covid-19. Det var mange som var glad i mor og gjerne ville treffe henne før det var for sent.

Dette fikk vi til. Mor fikk være hjemme til siste slutt. Vi barna har tilbrakt mye tid ved hennes side med god støtte fra slektninger og venninnene hennes.

Tusen takk til dere. Tusen takk også til hjelpen fra palliativ avdeling ved Haugtun og den helt suverene hjemmetjenesten som har base der.

Den omsorg, pleie, respekt, verdighet og trøst dere har gitt mor og oss rundt i denne tøffe tiden, har vært over all forventning. Stilte opp raskt hver gang vi ringte og tok nattevakter på strak arm når det trengtes som mest. Her var det ingenting å sette fingeren på. Dere er de rette menneskene til denne jobben.

I en tid med mye nedskjæringer håper jeg at dere får beholde de ressursene dere trenger for å fortsette deres utmerkede arbeid.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken