Svar til Paula Elvesveen i MDG

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Ser i Elvesveen sitt leserinnlegg om «En folkevalgt – hva er det» skriver hun at mange av dem som stemte på henne vet hun ikke hvem er. Har ikke MDG i Vestre Toten medlemmer eller bedriver hun sin egen lille «miljøbutikk», på grunnlag av noen få titalls stemmer som førte henne til å bli ombudskvinne og kommunestyrerepresentant? Hvordan kan du bedrive ombudsrolle hvis du ikke har kontakt med velgerne dine. Jo forresten det skjønner jeg når det gjelder MDG, politikken er jo så snever og fanatisk at den fint kan utøves alene.

Elvesveen kommenterer fra mine siste innlegg der jeg hevder at skal du være ordførerkandidat kan du ikke stå på lønningslista til Nav. Elvesveen hevder hun fint kan lønnes fra Nav og i tillegg være ordfører. Her, kjære Vestre Toten kommune, har dere en gyllen mulighet til å spare en million i ordførerlønn. Men er hun frisk nok til å ta jobben, hun må jo ha en lidelse som gjør at hun ikke kan jobbe? Å være ordfører innbiller jeg meg jeg noe av den mest krevende ombudsjobben en kan ha. Være på jobb 24/7, frisk og opplagt samt snu om på hælen og være ansvarlig for gjennomføringen av en krisesituasjon til å vie et ektepar. Er du på lønningslista til Nav klarer vel selv ikke Elvesveen dette.

Så til dere velgere, jeg skriver det en gang til, ta en titt på listene og programmene til de lokale politiske partiene. Reflekter, ta en prat og gå til stemmelokalet i den tro at det er de beste folkene og de beste løsningen for deg og dine i din kommune som får din stemme!

Geir Fauchald, politiker og ombudsmann, Lena

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken